IUP Individuell utviklingsplan for Visma Flyt SamProIUP - Individuell utviklingsplan for barn i barnehage

IUP er en tilrettelagt opplæringsplan for alle barn (i barnehage) som trenger spesialpedagogisk hjelp. For alle elever som får spesialundervisning, skal det utarbeides en opplæringsplan som skal vise mål for innholdet i opplæringen og hvordan den skal leveres til barnet. Regelen gjelder også førskolebarn så langt det passer under samme lovverk.

Alle barn som får spesialpedagogisk hjelp etter § 5-7 i opplæringsloven eller der det fattes enkeltvedtak om spesielt tilrettelagt avdeling (smågruppe) etter tilrådning fra sakkyndig instans skal ha IUP. Planen skal skrives når en oppdager at barnet har behov for et spesielt tilrettelagt tilbud.

Barnets forutsetninger skal beskrives, behov (kartlegging) og mål for opplæringen i et lengre tidsperspektiv (hovedmål for perioden). Det skal være et eller flere aktivitetsskjema for hvert hovedmål.

Visma har tilrettelagt for at SamPro understøtter IUP på en sikker måte som gjør det mulig å arbeide effektivt med IUP iht til gjeldende regelverk.

icons demo screen
Bestill uforpliktende demo

Vi demonstrere gjerne Visma Flyt SamPro for deg, direkte via Internett. Ved hjelp av skjermbilder av programmet demonstrerer vi hvordan programmet fungerer i praksis, og du er selvfølgelig velkommen til å stille spørsmål i løpet av demonstrasjonen.

Dette er et gratis tilbud, krever ingen spesielle forkunnskaper og er selvsagt helt uforpliktende.

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg for å avtale et tidspunkt som passer.

Vi trenger ditt samtykke.

Kontakt oss


Har du spørsmål om våre løsninger?

Få kontakt med salg

Vurderer du våre løsninger innen samhandling og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »


Er du kunde og trenger hjelp?

Pålogging

Har du problemer med logg inn, ta kontakt med systemforvalter i din enhet. Visma har ikke tilgang til å administrere påloggingsrutiner for den enkelte bruker.

Finn din løsning »