Barnevernadministrasjon Visma Familia Barnevern

Barnevernadministrasjon

Sikker og effektiv barnevernadministrasjon med Visma Familia Barnevern

Visma Familia Barnevern leverer fagløsninger til kommunalt og statlig barnevern, samt for landets barnevernvakter. Løsningen ivaretar alle deler av saksbehandlingsprosessen med tilhørende maler, i tillegg til å støtte offentlig rapportering og statistikk. Vi har fokus på at løsningen til enhver tid skal støtte lovkrav med forskrifter og leders oppfølging av disse. Til dette har vi skreddersydde verktøy som nøkkeltall og huskelistefunksjonalitet, samt mulighet for å søke frem og skrive ut ønsket informasjon til enhver tid.

Fagløsningen benyttes i dag av over 380 kommuner.

Administrasjon av enslige mindreårige flyktninger

Enslige mindreårige

I 2016 og 2017 kan bosetting av enslige mindreårige mangedobles for mange kommuner. Denne gruppen flyktninger skal spesialbehandles med egen oppfølging i hver kommune. For mange kommuner er det første gang de skal håndtere denne type bosetting.

Visma har nå tilrettelagt løsninger som hjelper kommuner i å utføre dette arbeidet på en riktig måte i henhold til regelverket.  Les mer på våre websider for enslige mindreårige.

Visma lanserer Mobilt Barnevern. Et enkelt, raskt og sikkert verktøy for barnevernstjenesten

Visma Mobilt Barnevern er gjør at du kan arbeide enkelt, raskt og sikkert utenfor kontoret

Dette er en ny og webbasert løsning for Barnevernsektoren. Denne løsningen kommuniserer med fagløsningen Visma Barnevern Familia. Visma Mobilt Barnevern er en mobil og brukervennlig løsning optimalisert for nettbrett. 

Her finner man all nødvendig dokumentasjon om egne saker, og ikke mer enn det som behøves. Journaler og notater kan fylles ut og sendes umiddelbart uten tidkrevende etterarbeid. Med all relevant dokumentasjon samlet i løsningen, og mulighet til å journalføre mens møtet er friskt i minnet, forkorte lange timer med etterarbeid og usikker rekonstruksjon av møtet.

Les mer om Visma Mobilt Barnevern »

Hvorfor velge Familia Barnevern

  • Mer en 80 % av landets kommuner bruker i dag et av Visma sine løsninger for den kommunale barneverns- tjeneste. Av disse benytter de aller fleste Familia i Visma Barnevern.
  • Det store antallet kunder og brukere gir en garanti for stadig utvikling og lansering av nye funksjoner. I samarbeid med et fagutvalg planlegges kontinuerlig ny funksjonalitet og foredling av etablert funksjonalitet.
  • Som leverandør til statlig barnevern og en rekke private tiltak, har vi også det nødvendige helhetsperspektivet på fagområdet barnevern.

Ta kontakt »

Kontakt oss


Har du spørsmål om våre løsninger?

Kommunikasjon ikon

Få kontakt med salg

Vurderer du våre løsninger innen oppvekst og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »

Support ikon

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »


Er du kunde og trenger hjelp?

Login ikon

Pålogging

Har du problemer med logg inn, ta kontakt med systemforvalter i din enhet, barnehage eller skole. Visma har ikke tilgang til å administrere påloggingsrutiner for den enkelte bruker.

Finn din løsning »