Enkelt, raskt og sikkert verktøy innenfor barnevernet

Visma Mobil Barnevern

Opplever dere at hjemmebesøk skaper mye etterarbeid? Har avdelingen full kontroll over sensitive opplysninger til enhver tid? Spiser etterarbeid og rapportering opp uforholdsmessig mye arbeidstid? Har dere alltid med de riktige dokumentene og all nødvendig informasjon tilgjengelig på hjemmebesøk? Da kan Visma Mobilt Barnevern være løsningen.

Vi tilbyr uforpliktende demovisninger for deg som er interessert i å høre mer om løsningen.

Visma Mobilt Barnevern er en ny og webbasert løsning for Barnevernsektoren som kommuniserer med fagløsningen Visma Barnevern Familia. Det er en mobil og brukervennlig løsning optimalisert for nettbrett.

Høye krav og høye forventinger

Krav til nøyaktighet, sikkerhet og hurtig saksgang har alltid vært en utfordring for de som arbeider i barnevernet. Arbeidets art er i seg selv krevende, og faren for at sensitive opplysninger skal komme på avveie, eller at tiden ikke åpner for grundig nok saksgang har alltid vært en bekymring.

Med Visma Mobilt Barnevern får ansatte i barnevernstjenesten et verktøy som er skreddersydd for de spesifikke behov som dette arbeidet krever. Vår løsning sikrer både sensitive opplysninger, sørger for korrekt og rask tilgang og utfylling av aktuelle dokumenter, og frigir verdifull tid til selve hjemmebesøkene

Utviklet spesielt for brukere på farten

Ingen flere papirer som kan komme på avveie, ingen hastverksnotater som ikke kan tydes tilbake på kontoret. Ingen unødige turer til kontoret for å fylle ut enkle skjemaer som haster. Ingen glemte dokumenter eller manglende historikk som forsinker prosesser. Med Visma Mobilt Barnevern er nærmest alt ferdig utfylt og oppdatert i samme øyeblikk som barnevernsansatte er ferdig med et møte eller et hjemmebesøk.

Alt man behøver for å ta det i bruk er et nettbrett. Her finner man all nødvendig dokumentasjon om egne saker, og ikke mer enn det som behøves. Journaler og notater kan fylles ut og sendes umiddelbart uten tidkrevende etterarbeid. Med all relevant dokumentasjon samlet i løsningen, og mulighet til å journalføre mens møtet er friskt i minnet, forkorte lange timer med etterarbeid og usikker rekonstruksjon av møtet.

Bedre arbeidsflyt

En av de store fordelene med Visma Mobilt Barnevern er den umiddelbare ekspederingen. Det er mer sosialt og trygt å holde samtalen i gang uten utidige avbrudd for å bla opp i papirer og fylle ut papirskjemaer. Med Mobilt Barnevern blir det ikke lenger unødige avbrudd i samtalene for å finne frem papirer. Alle notater eller løsningen, som regel underveis i besøket eller i bilen rett etterpå. I praksis betyr det at etterarbeidet er nærmest ferdig når klientmøtet er over.

Ta en nærmere titt og bestill en demovisning.

Sikkerhet en grunnpilar

Med Visma Mobilt Barnevern er mulighetene for spredning av sensitive opplysninger redusert. Man slipper å ha papirdokumenter med seg ute. Hvert nettbrett er sikret med koder og tidssperrer, og hver bruker har kun tilgang til sine saksdokumenter, også sikret med personlig kode. Dette betyr at selv om lesebrettet skulle bli stjålet eller gjenglemt vil ikke utenforstående få tilgang til opplysningene på den. Det er også gjort grep i løsningen for å sikre at ikke uvedkommende kan få se hele eller deler av dokumenter som brukeren arbeider på ved en tilfeldighet.

En rekke konkrete fordeler for ledere og saksbehandlere

Verdier

Oppsummert gir løsningen en rekke konkrete verdier for saksbehandlere og ledere i Barnevernet.

For saksbehandlere:

  • Alltid oppdatert og tilgjengelig klientinformasjon
  • Sparer tid samt økt fleksibilitet - kan skrive/jobbe når man er ute i feltet
  • Økt trygghet/sikkerhet
  • God tilgangsstyring, kun tilgang til det man er autorisert for 
  • Oppslag mot klientens nettverk (foreldre, fosterforeldre etc.) og adresse koblet mot kartløsning

For ledere:

  • Økt sikkerhet - ingen papir ute i felten
  • Sparer tid - effektive hjemmebesøk, mindre etterarbeid
  • Leder kan signere raskere, allerede når saksbehandler lagrer ute fra felten
  • Hjelper ift. å nå frister
  • Moderne arbeidsverktøy å tilby ansatte

Juridisk støtte tilgjengelig

Et komplisert lovverk er i seg selv en faglig utfordring. Dersom din kommune også har Visma løsningen «Veilederen», vil man ha tilgang direkte fra Visma Mobilt Barnevern til lover, regler og forskrifter som er aktuelle for ansatte i barnevernsektoren. Dette vil kunne være god støtte i kompliserte saker. Brukeren kan hente frem nødvendig informasjon selv under et klientbesøk.

Kontakt oss


Har du spørsmål om våre løsninger?

Kommunikasjon ikon

Få kontakt med salg

Vurderer du våre løsninger innen oppvekst og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »

Support ikon

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »


Er du kunde og trenger hjelp?

Login ikon

Pålogging

Har du problemer med logg inn, ta kontakt med systemforvalter i din enhet, barnehage eller skole. Visma har ikke tilgang til å administrere påloggingsrutiner for den enkelte bruker.

Finn din løsning »

Support ikon

Support

Online
Gå til Community »

Telefon
Kontakt servicedesk på
telefon 21 49 25 59

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.