Barnevern

Effektiv administrasjon av barnevernet med Visma Familia Barnevern

Visma Familia Barnevern leverer fagløsninger til kommunalt og statlig barnevern, samt for landets barnevernvakter. Løsningen ivaretar alle deler av saksbehandlingsprosessen med tilhørende maler, i tillegg til å støtte offentlig rapportering og statistikk. Vi har fokus på at løsningen til enhver tid skal støtte lovkrav med forskrifter og leders oppfølging av disse. Til dette har vi skreddersydde verktøy som nøkkeltall og huskelistefunksjonalitet, samt mulighet for å søke frem og skrive ut ønsket informasjon til enhver tid.

Fagløsningen benyttes i dag av over 380 kommuner.

Enslige mindreårige

I 2016 og 2017 kan bosetting av enslige mindreårige mangedobles for mange kommuner. Denne gruppen flyktninger skal spesialbehandles med egen oppfølging i hver kommune. For mange kommuner er det første gang de skal håndtere denne type bosetting.

Visma har nå tilrettelagt løsninger som hjelper kommuner i å utføre dette arbeidet på en riktig måte i henhold til regelverket.  Les mer på våre websider for enslige mindreårige.

Visma lanserer Mobilt Barnevern. Et enkelt, raskt og sikkert verktøy for barnevernstjenesten

Visma Mobilt Barnevern er gjør at du kan arbeide enkelt, raskt og sikkert utenfor kontoret

Dette er en ny og webbasert løsning for Barnevernsektoren. Denne løsningen kommuniserer med fagløsningen Visma Barnevern Familia. Visma Mobilt Barnevern er en mobil og brukervennlig løsning optimalisert for nettbrett. Her finner man all nødvendig dokumentasjon om egne saker, og ikke mer enn det som behøves. Journaler og notater kan fylles ut og sendes umiddelbart uten tidkrevende etterarbeid. Med all relevant dokumentasjon samlet i løsningen, og mulighet til å journalføre mens møtet er friskt i minnet, forkorte lange timer med etterarbeid og usikker rekonstruksjon av møtet. Les mer om Visma Mobilt Barnevern.

Hvorfor velge Familia Barnevern

  • Mer en 80 % av landets kommuner bruker i dag et av Visma sine løsninger for den kommunale barneverns- tjeneste. Av disse benytter de aller fleste Familia i Visma Barnevern.
  • Det store antallet kunder og brukere gir en garanti for stadig utvikling og lansering av nye funksjoner. I samarbeid med et fagutvalg planlegges kontinuerlig ny funksjonalitet og foredling av etablert funksjonalitet.
  • Som leverandør til statlig barnevern og en rekke private tiltak, har vi også det nødvendige helhetsperspektivet på fagområdet barnevern.
Familia barnevern Visma Profil Omsorg ikon sitat

For meg må effektivitet til for få resultater, at ting skjer litt fortere, og at du kan se resultatene raskt.

- Hanne Marie Haugberg, økonomikonsulent i barneverntjenesten i Larvik kommune

Last ned kundereferansen

Har du spørsmål?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg.

Er du kunde, logg inn i Community hvor du kan være med på diskusjoner, stille spørsmål og få hjelp raskt. Gjelder henvendelsen en support sak, vennligst ta kontakt her.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.