Fremtidens Barnehage presentasjoner

Nedenfor kan du laste ned hele eller individuelle presentasjoner.
Stein Are Sellevoll-Klubbenes

Digitale pedagogiske verktøy

Stein Are Sellevoll-Klubbenes
Byrådsavdelingen for oppvekst og kunnskap, Oslo kommune

I ny rammeplan for barnehagens innehold og oppgaver stilles det krav til barnehagenes digitale praksis. Den skal bidra til barnas lek, kreativitet og læring, og de voksne skal være aktive sammen med barna. Byrådsavdeling for oppvekst og kunnskap I Oslo kommune har iverksatt et prosjekt som skal øke kompetansen og legge til rette for målrettet bruk av digitale pedagogiske verktøy i barnehagene.

Målet med prosjektet er å øke kompetansen om bruk av digitale pedagogiske verktøy. Det inkluderer både å kunne bruke verktøyene med barna på en kreativ og pedagogisk god måte, og å styrke de ansattes digitale dømmekraft.

I dette foredraget får vi høre mer om dette fremtidsrettede prosjektet.

Last ned presentasjon »

Pernille Sandnes

Hva kan dere forvente av Visma Flyt Barnehage

Pernille Sandnes
Salgsansvarlig oppvekst, Visma

Visma utvikler en skyløsning for barnehager hvor trygghet, effektivitet og tilgjengelighet er fundamentet. Vi tilrettelegger for heldigital søknadsprosess rettet mot hovedopptak, så vel som løpende opptak. Løsningen understøtter saksbehandling i henhold til barnehageloven, herunder søknad om skyss, tilrettelegging, tegnspråk, spesialundervisning mv. Dokumentasjon og gjennomføring av tilsyn vil også ivaretas.

Last ned presentasjon »

Vidar Arntzen

Visma Oppvekst

Vidar Arntzen
Produktsjef, Visma

Visma tilbyr en portefølje av løsninger for barn- og unge. Et svært viktig område er løsninger for barn som har utfordringer av ulike slag. Visma Flyt Barnehage har god samhandling med løsninger for Individuell Utviklingsplan, Bedre Tverrfaglig Innsats, ulike samhandlingsverktøy, samt viktige instanser som PP-tjenesten og Barnevernet. Produktsjef, Vidar Arntzen, vil fortelle om hvordan man kan bruke gode it-løsninger for å understøtte lover og regler rundt barn som har spesielle utfordringer.

Last ned presentasjon »

Morten Bigseth

Demo av Visma Flyt Barnehage

Morten Bigseth
Fagansvarlig, Visma

Morten Bigseth gir oss en demo av Visma Flyt Barnehage. Han vil fortelle hva som er tilgjengelig i forbindelse med barnehageopptaket i 2018/2019, og hva som ligger i planene videre for Visma Flyt Barnehage.

Last ned presentasjon »

Min Barnehage app

Min Barnehage app for ansatte

Min Barnehage app for foresatte

Ønsker du mer informasjon?

Fyll ut skjema under så tar vi kontakt så snart som mulig.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.