Fremtidens barnehage

VELKOMMEN TIL GRATIS NETTSEMINAR

Meld deg på seminaret

Velkommen til vårens store “streaming event” for norske barnehager - Fremtidens barnehage. Hverdagen i barnehagen endrer seg i raskt tempo. Digitale verktøy er på full fart inn i barnehagen og gir mange nye muligheter når det gjelder pedagogisk arbeid, administrasjon og kommunikasjon med foresatte. Kravene fra både myndigheter og foresatte er store i forhold til digitalisering.

Visma følger denne utviklingen tett og arbeider nå med et stort team for å utvikle fremtidens løsning for smidig administrasjon og god kommunikasjon. Løsningen får navnet Visma Flyt Barnehage - og vi gleder oss til å presentere status på denne løsningen for dere.

Du vil få møte de sentrale personene som utvikler Visma Flyt Barnehage og få en demo av hva vi har utviklet frem til i dag og planene fremover.

Arrangementet er gratis. Velkommen!

Meld meg på

Agenda

ikon

- Digitale pedagogiske verktøy

v/ Stein Are Sellevoll-Klubbenes

- Hva kan dere forvente av Visma Flyt Barnehage

v/ Ellen Sæthereng

- Demo av Visma Flyt Barnehage

v/ Morten Bigseth

- Visma Oppvekst

v/ Vidar Arntzen

Se under for mer detaljer om foredragene.

Tid og sted

ikon

Torsdag 14. juni 2018  Kl. 09.30 - 11.00
Via live video nettstreaming

Stein Are Sellevoll-Klubbenes

Digitale pedagogiske verktøy

Stein Are Sellevoll-Klubbenes
Byrådsavdelingen for oppvekst og kunnskap, Oslo kommune

I ny rammeplan for barnehagens innehold og oppgaver stilles det krav til barnehagenes digitale praksis. Den skal bidra til barnas lek, kreativitet og læring, og de voksne skal være aktive sammen med barna. Byrådsavdeling for oppvekst og kunnskap I Oslo kommune har iverksatt et prosjekt som skal øke kompetansen og legge til rette for målrettet bruk av digitale pedagogiske verktøy i barnehagene.

Målet med prosjektet er å øke kompetansen om bruk av digitale pedagogiske verktøy. Det inkluderer både å kunne bruke verktøyene med barna på en kreativ og pedagogisk god måte, og å styrke de ansattes digitale dømmekraft.

I dette foredraget får vi høre mer om dette fremtidsrettede prosjektet.

Ellen Sæthereng

Hva kan dere forvente av Visma Flyt Barnehage

Ellen Sæthereng
Salgsansvarlig oppvekst, Visma

Visma utvikler en skyløsning for barnehager hvor trygghet, effektivitet og tilgjengelighet er fundamentet. Vi tilrettelegger for heldigital søknadsprosess rettet mot hovedopptak, så vel som løpende opptak. Løsningen understøtter saksbehandling i henhold til barnehageloven, herunder søknad om skyss, tilrettelegging, tegnspråk, spesialundervisning mv. Dokumentasjon og gjennomføring av tilsyn vil også ivaretas.

Vidar Arntzen

Visma Oppvekst

Vidar Arntzen
Produktsjef, Visma

Visma tilbyr en portefølje av løsninger for barn- og unge. Et svært viktig område er løsninger for barn som har utfordringer av ulike slag. Visma Flyt Barnehage har god samhandling med løsninger for Individuell Utviklingsplan, Bedre Tverrfaglig Innsats, ulike samhandlingsverktøy, samt viktige instanser som PP-tjenesten og Barnevernet. Produktsjef, Vidar Arntzen, vil fortelle om hvordan man kan bruke gode it-løsninger for å understøtte lover og regler rundt barn som har spesielle utfordringer.

Morten Bigseth og Magnhild Øverås

Demo av Visma Flyt Barnehage

Morten Bigseth
Fagansvarlig, Visma

Morten Bigseth gir oss en demo av Visma Flyt Barnehage. Han vil fortelle hva som er tilgjengelig i forbindelse med barnehageopptaket i 2018/2019, og hva som ligger i planene videre for Visma Flyt Barnehage.

Ja takk, jeg ønsker å delta på nettseminaret!

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
ikon

Still oss spørsmål til seminaret

Ønsker du at vi deler et spørsmål på dine vegne under seminaret, del det med oss i dag.
Eller er det noe du lurer på?
Spør oss »

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.