Samhandling

Systemstøtte for oppfølging og tverrfaglig arbeid
Visma Flyt Barnehage ikon

Forebyggende arena

Tett oppfølging og samhandling er essensielt for å sikre barnets utvikling, forebygge eller gjøre tidlig intervensjon, særlig for barn med spesielle behov. Visma Flyt Barnehage sørger for at disse prosessene håndteres trygt og effektivt.

Det er et viktig satsningsområde for Visma for å bistå kommunene i å sikre tidlig intervensjon og god oppfølging rundt barnet, og som en del av vårt fokus på sikker saksbehandling vil Visma Flyt Barnehage tilrettelegges for høy grad av tverrfaglig samhandling direkte i løsningen.

Visma Flyt Barnehage har strenge sikkerhetsrutiner, detaljert tilgangsstyring og sterke autentiseringsmetoder. Løsningen er dermed tilrettelagt for sikker saksbehandling, trygg håndtering av personopplysninger og sensitiv dokumentasjon. Barnets personvern er viktig og det er kritisk å sikre at det utelukkende er utvalgte personer, eksempelvis kun barnehagestyrer, barnevern og foresatte, som har innsyn i spesielle saker rundt barnet, og at de som skal saksbehandle kan samhandle sømløst. Visma Flyt Barnehage utvikles derfor til å ha systemstøtte for denne typen saksbehandlingsflyt.

Eksempler på saksbehandlingsprosesser som vil håndteres i løsningen::

  • Individuell utviklingsplan
  • Bekymringsmeldinger
  • Korrespondanse mellom tverrfaglige og offentlige instanser
  • Observasjoner underlagt taushetsplikt
  • Saksgang og korrespondanse knyttet til spesialundervisning, tilrettelegging, tegnspråkopplæring m.v.

Vil du vite mer om Visma Flyt Barnehage?

Ta kontakt  »

 

Kontakt oss


Har du spørsmål om våre løsninger?

Kommunikasjon ikon

Få kontakt med salg

Vurderer du våre løsninger innen oppvekst og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »

Support ikon

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »


Er du kunde og trenger hjelp?

Login ikon

Pålogging

Har du problemer med logg inn, ta kontakt med systemforvalter i din enhet, barnehage eller skole. Visma har ikke tilgang til å administrere påloggingsrutiner for den enkelte bruker.

Finn din løsning » 

Support ikon

Support

Online
Gå til Community »

Telefon
Kontakt servicedesk på
telefon 21 49 25 59

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.