Integrasjoner

Tidsbesparende integrasjoner
Visma Flyt Barnehage ikon

Ivaretar dagens og morgendagens behov

Visma Flyt Barnehage integreres mot nasjonale felleskomponenter og øvrige løsninger som er nødvendige for å sikre høy datakvalitet og automatikk i kommunens arbeidsprosesser. Man skal så langt det lar seg gjøre kun utføre en operasjon ett sted - dersom man trenger å gjøre noe i det hele tatt.

Digitaliseringen gir oss mange muligheter, og integrasjonsmulighetene Visma Flyt Barnehage ivaretar både dagens og morgendagens behov i kommunene. Integrasjoner med interne og eksterne systemer blir i et helhetsperspektiv mer og mer avgjørende for at kommunene og barnehagene skal være både effektive og lønnsomme.

Visma Flyt Barnehage tilrettelegger for synergier og gevinster på tvers av nasjonale felleskomponenter, systemer og tjenesteenheter i kommunen, både når det gjelder integrasjoner, brukeropplevelse, automatisering og digitalisering. I Visma Flyt Barnehage skal man så langt det lar seg gjøre kun utføre en operasjon ett sted, så snakker systemene sammen i bakkant og gjør resten av jobben - dersom man trenger å gjøre noe i det hele tatt.

Visma Flyt Barnehage har en åpen arkitektur, og flere integrasjonsmuligheter vil tilgjengeliggjøres etter hvert som digitaliseringen i offentlig sektor utvikles. Essensielle integrasjoner i Visma Flyt Barnehage er:

  • Folkeregisteret
  • Kontaktregisteret
  • Enhetsregisteret
  • Altinn
  • ID-porten
  • eSignering (Difi)
  • KS Fiks
  • Arkiv
  • HR
  • Lønn- og økonomi

Vil du vite mer om integrasjoner i Visma Flyt Barnehage?

Ta kontakt »

 

Kontakt oss


Har du spørsmål om våre løsninger?

Kommunikasjon ikon

Få kontakt med salg

Vurderer du våre løsninger innen oppvekst og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »

Support ikon

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »


Er du kunde og trenger hjelp?

Login ikon

Pålogging

Har du problemer med logg inn, ta kontakt med systemforvalter i din enhet, barnehage eller skole. Visma har ikke tilgang til å administrere påloggingsrutiner for den enkelte bruker.

Finn din løsning » 

Support ikon

Support

Online
Gå til Community »

Telefon
Kontakt servicedesk på
telefon 21 49 25 59

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.