Fakturering

Fakturering gjort enkelt
Visma Flyt Barnehage ikon

Alt på et sted

Den administrative jobben rundt fakturering gjøres med noen få tastetrykk i Visma Flyt Barnehage. Løsningen tar hensyn til variabler, moderasjoner og legger til rette for mest mulig automatisering slik at du får frigjort tid.

Fakturering av plass eller andre varer på barnet gjøres effektivt i Visma Flyt Barnehage gjennom enkle arbeidsoperasjoner eller automatikk slik at administrasjonen får frigjort dyrebar tid.

Fakturagrunnlaget for barnehageplass og andre varer som skal faktureres genereres i løsningen og overføres til økonomisystemet. Gjennom denne integrasjonen håndteres faktureringen der prosessene foregår, i Visma Flyt Barnehage, og man unngår å måtte gjøre samme operasjon flere steder. Man kan blant annet legge inn egne priser per barnehage, barn, tillegg i form av eksempelvis frukt eller ekstra timer, registrere reduksjon eller refusjon i løsningen, slik at kostnader beregnes automatisk ved fakturering.

Visma Flyt Barnehage ivaretar blant annet:

  • Automatisk overføring av fakturagrunnlag
  • Søskenmoderasjon
  • Redusert foreldrebetaling og gratis kjernetid
  • Elektronisk kontantstøtterapportering
  • Eksterne betalere
  • Tilskudd og refusjoner for private barnehager

Vil du vite mer om fakturering i Visma Flyt Barnehage?
 

Kontakt oss


Har du spørsmål om våre løsninger?

Kommunikasjon ikon

Få kontakt med salg

Vurderer du våre løsninger innen oppvekst og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »

Support ikon

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »


Er du kunde og trenger hjelp?

Login ikon

Pålogging

Har du problemer med logg inn, ta kontakt med systemforvalter i din enhet, barnehage eller skole. Visma har ikke tilgang til å administrere påloggingsrutiner for den enkelte bruker.

Finn din løsning »

Support ikon

Support

Online
Gå til Community »

Telefon
Kontakt servicedesk på
telefon 21 49 25 59

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.