Funksjoner i barnehage appen

Nyttig funksjonalitet i barnehage-appen

En barnehage-app som forenkler kommunikasjonen mellom ansatte og foresatte

Funksjoner for ansatte

Registrering

Med denne funksjonen får de ansatte et hendig verktøy for kjapp registrering når barna leveres, hentes og eventuelt fravær. Registreringen gjøres med enkle trykk, no som er ideelt i et travelt miljø ikke tilrettelagt for skjermtid.

Bildedeling

Appen gjør det mulig for de ansatte i barnehagen å gi foresatte et større innblikk i barnas hverdag i barnehagen med bildedeling. Kamerafunksjonen er sikker å bruke fordi den er innebygd i appen.

Kalender

Kalenderen gir oversikt over aktiviteter så foresatte er oppdatert på hva som skjer. Barnehagen kan invitere deltakere til møter og foresatte kan godkjenne. I tillegg kan barnas fravær og ferie registreres.

Oppdatert profil

Integrering mot grunnmodulen til Visma Flyt Barnehage gjør at profilen til barnet blir automatisk oppdatert med korrekt informasjon. I tillegg blir den automatisk sikkerhetsbegrenset.

Daglige oversikter

Basert på de aktiviteter som registreres i appen, produseres automatisk oversikter over hendelser hver enkelt dag. Barnehagen velger hvilke oppdateringer som skal være synlige for hele avdelingen, spesifikke grupper eller individuelle barn. Oversikten medfører at pedagogiske ledere ikke trenger å sende ukes- og månedsbrev, og at de får enkelt et godt grunnlag til rapportskriving. I tillegg lager den automatisk statistikk og den loggfører.

 

Mye mer

Det finnes i tillegg en rekke andre funksjoner. Blant annet måltidsoversikt hvor barnehagen kan dele alle måltidsplaner med familiene, og meldingsfunksjonalitet for å sende beskjeder lett og sikkert.

Ta kontakt »

Ønsker du å vite mer om Min Barnehage-appen?

Ta kontakt for å høre mer om appen og mulighetene i den. Vår fagekspert, Ellen Sœthereng vil hjelpe deg videre.

Funksjoner for foresatte

Daglige oversikter

Appen gir enkel oversikt over det barnehagen har registrert på barnet i løpet av dagen. Slik som hvor lenge barnet har sovet, bilder som er tatt og aktiviteter. Her kan barnehagen velge hva som skal deles, og hvem dette skal deles med.

Øyeblikkelige beskjeder

Ofte haster det for foresatte og barnehagen å fortelle hverandre noe. Kanskje et barn er sykt og må hjem, eller kanskje er en foresatt forsinket. Med innebygd meldingsfunksjon blir det lettere og sikrere å si ifra om spontane endringer raskt. 

Måltidsplan

Min Barnehage inneholder en egen måltidsplan hvor foreldre lett kan få vite hva barna får servert i barnehagen. Denne er særlig relevant for foreldre med barn som har allergier.

Oppdatert profil

Integrering mot grunnmodulen til Visma Flyt Barnehage gjør at profilen til barnet blir automatisk oppdatert med korrekt informasjon. I tillegg blir den automatisk sikkerhetsbegrenset.

Kalender

Denne funksjonaliteten gir foresatte betydelige forenklinger ved at man kan svare på innkalling til foreldresamtaler, få push-varsler om hendelser, og automatisk mulighet til å legge avtaler i sin egen kalender. Foresatte kan føre opp dager barnet ikke skal være i barnehagen, samt bli oppdatert på hva som skjer.

Fotoalbum

I appen får foreldre et fotoalbum med alle bildene som er tatt og registrert i appen i løpet av barnets tid i barnehagen. Denne funksjonaliteten kan tilgangsstyres, og bilder kan enkelt anonymiseres ved behov.

Gratis demovisning av Min Barnehage app

Visma Min Barnehage app

Få en uforpliktende visning av Min Barnehage app. Vi tar en gjennomgang av de nyttige funksjonene og har dere spørsmål får dere mulighet til å diskutere disse med vår fagekspert og slagsansvarlig, Ellen Sœthereng.

"Appen gjør det mulig for barnehagen å gi foresatte større innblikk i barnehagedagen med bildedeling."

Kontakt oss


Har du spørsmål om våre løsninger?

Kommunikasjon ikon

Få kontakt med salg

Vurderer du våre løsninger innen oppvekst og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »

Support ikon

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »


Er du kunde og trenger hjelp?

Login ikon

Pålogging

Har du problemer med logg inn, ta kontakt med systemforvalter i din enhet, barnehage eller skole. Visma har ikke tilgang til å administrere påloggingsrutiner for den enkelte bruker.

Finn din løsning »