Min Barnehage app

Nyttig funksjonalitet for de foresatte

En barnehage app som forenkler kommunikasjonen mellom ansatte og foresatte

Daglige oversikter

Appen gir en enkel oversikt over det barnehagen har registrert i løpet av dagen, slik som hvor lenge barnet har sovet, bilder som er tatt og aktiviteter. Her kan barnehagen velge hva som skal deles og hvem dette skal deles med.

Kalender

Denne funksjonaliteten gir en betydelig forenkling, fordi foreldre her kan svare på innkalling til foreldresamtaler, få push-varsler og automatisk mulighet til å legge avtalen i sin egen kalender. De kan føre opp dager barnet ikke skal være i barnehagen, samt bli oppdatert på hva som skjer.

Øyeblikkelige beskjeder

Ofte haster det for foreldre og barnehagen å fortelle hverandre noe, kanskje et barn er sykt og må hjem, eller mor er forsinket. Med innebygd meldingsfunksjon blir det lettere og sikrere å si ifra om spontane endringer raskt. 

Oppdatert profil

Hvert barn har oppdatert profil i appen, og fordi den er integrert med øvrige komponenter, gir den korrekt informasjon om ditt barn, setter begrensninger på tilgang og vet om sikkerhetsbegrensninger.

Fotoalbum

I appen får foreldre et fotoalbum med alle bildene som er tatt og registrert i appen i løpet av barnets tid i barnehagen. Denne kan tilgangsstyres, og bilder kan anonymiseres.

Måltidsplan

Med denne, som er særlig relevant for foreldre med barn med allergier, kan foreldre lett få vite hva barna får servert i barnehagen.

Les mer om nyttig funksjonalitet for barnehageansatte  »

Gratis demovisning av Min Barnehage app

Visma Min Barnehage app

Få en uforpliktende visning av Min Barnehage app. Vi tar en gjennomgang av de nyttige funksjonene og har dere spørsmål får dere mulighet til å diskutere disse med vår fagekspert og slagsansvarlig, Pernille Sandnes.

"Appen gjør det mulig for barnehagen å gi foresatte større innblikk i barnehagedagen med bildedeling."

Kontakt oss


Har du spørsmål om våre løsninger?

Kommunikasjon ikon

Få kontakt med salg

Vurderer du våre løsninger innen oppvekst og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »

Support ikon

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »


Er du kunde og trenger hjelp?

Login ikon

Pålogging

Har du problemer med logg inn, ta kontakt med systemforvalter i din enhet, barnehage eller skole. Visma har ikke tilgang til å administrere påloggingsrutiner for den enkelte bruker.

Finn din løsning »