Barnehage app

Nyttig funksjonalitet for barnehageansatte

En barnehage app som forenkler kommunikasjonen mellom ansatte og foresatte

Registrering

Med denne funksjonen får de ansatte et hendig verktøy for kjapp registrering når barna leveres og hentes (for eksempel). Registreringen gjøres med et enkelt trykk — ideelt i et travelt miljø som ikke er tilrettelagt for skjermtid.

Daglige oversikter

Det genereres automatisk oversikter basert på de aktiviteter som registreres i løpet av dagen. Barnehagen velger hvilke oppdateringer som skal være synlige for hele avdelingen, spesifikke grupper eller individuelle barn. Oversikten medfører at pedagogiske ledere ikke trenger å sende ukes- og månedsbrev, og at de får et godt grunnlag til rapportskriving. I tillegg lager den automatisk statistikk og den loggfører.

Oppdatert profil

Hvert barn har oppdatert profil i appen. Fordi den er integrert med grunnmodulen til Visma Flyt Barnehage, blir den automatisk oppdatert med korrekt informasjon og sikkerhetsbegrenset.

 

Kalender

Denne gir oversikt over aktiviteter så foreldre er oppdatert på hva som skjer, barnehagen kan invitere deltakere til møter og foreldre kan godkjenne. I tillegg kan barnas fravær og ferie registreres. Barnehageansatte slipper å sende beskjeder med hjem eller å påminne.

Fotoalbum

Appen gjør det mulig for barnehagen å gi foresatte større innblikk i barnehagedagen med bildedeling. Kameraet er sikkert å bruke, fordi det er innebygd i appen.

Mye mer

I tillegg finnes det en rekke andre funksjoner, som måltidsoversikt hvor barnehagen kan dele alle måltidsplaner med familiene og meldingsfunksjonalitet, for å sende beskjeder lett og sikkert. Til sist bør det nevnes at appen automatisk genererer statistikk.

Les mer om nyttig funksjonalitet for de foresatte  »

 

Gratis demovisning av Min Barnehage app

Visma Min Barnehage app

Få en uforpliktende visning av Min Barnehage app. Vi tar en gjennomgang av de nyttige funksjonene og har dere spørsmål får dere mulighet til å diskutere disse med vår fagekspert og slagsansvarlig, Pernille Sandnes.

"Appen gjør det mulig for barnehagen å gi foresatte større innblikk i barnehagedagen med bildedeling."

Kontakt oss


Har du spørsmål om våre løsninger?

Kommunikasjon ikon

Få kontakt med salg

Vurderer du våre løsninger innen oppvekst og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »

Support ikon

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »


Er du kunde og trenger hjelp?

Login ikon

Pålogging

Har du problemer med logg inn, ta kontakt med systemforvalter i din enhet, barnehage eller skole. Visma har ikke tilgang til å administrere påloggingsrutiner for den enkelte bruker.

Finn din løsning »