Barnehage app

Nyttig funksjonalitet for barnehageansatte

En barnehage-app som forenkler kommunikasjonen mellom ansatte og foresatte

Registrering

Med denne funksjonen får de ansatte et hendig verktøy for kjapp registrering når barna leveres, hentes og eventuelt fravær. Registreringen gjøres med enkle trykk, no som er ideelt i et travelt miljø ikke tilrettelagt for skjermtid.

Daglige oversikter

Basert på de aktiviteter som registreres i appen, produseres automatisk oversikter over hendelser hver enkelt dag. Barnehagen velger hvilke oppdateringer som skal være synlige for hele avdelingen, spesifikke grupper eller individuelle barn. Oversikten medfører at pedagogiske ledere ikke trenger å sende ukes- og månedsbrev, og at de får enkelt et godt grunnlag til rapportskriving. I tillegg lager den automatisk statistikk og den loggfører.

Oppdatert profil

Integrering mot grunnmodulen til Visma Flyt Barnehage gjør at profilen til barnet blir automatisk oppdatert med korrekt informasjon. I tillegg blir den automatisk sikkerhetsbegrenset.

 

Kalender

Kalenderen gir oversikt over aktiviteter så foresatte er oppdatert på hva som skjer. Barnehagen kan invitere deltakere til møter og foresatte kan godkjenne. I tillegg kan barnas fravær og ferie registreres.

Bildedeling

Appen gjør det mulig for de ansatte i barnehagen å gi foresatte et større innblikk i barnas hverdag i barnehagen med bildedeling. Kamerafunksjonen er sikker å bruke fordi den er innebygd i appen.

Mye mer

Det finnes i tillegg en rekke andre funksjoner. Blant annet måltidsoversikt hvor barnehagen kan dele alle måltidsplaner med familiene, og meldingsfunksjonalitet for å sende beskjeder lett og sikkert.

Les mer om nyttig funksjonalitet for de foresatte  »

 

Gratis demovisning av Min Barnehage app

Visma Min Barnehage app

Få en uforpliktende visning av Min Barnehage app. Vi tar en gjennomgang av de nyttige funksjonene og har dere spørsmål får dere mulighet til å diskutere disse med vår fagekspert og slagsansvarlig, Pernille Sandnes.

"Appen gjør det mulig for barnehagen å gi foresatte større innblikk i barnehagedagen med bildedeling."

Kontakt oss


Har du spørsmål om våre løsninger?

Kommunikasjon ikon

Få kontakt med salg

Vurderer du våre løsninger innen oppvekst og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »

Support ikon

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »


Er du kunde og trenger hjelp?

Login ikon

Pålogging

Har du problemer med logg inn, ta kontakt med systemforvalter i din enhet, barnehage eller skole. Visma har ikke tilgang til å administrere påloggingsrutiner for den enkelte bruker.

Finn din løsning »