Barnehageadministrasjon

Alt i ett system
Visma Flyt Barnehage ikon

Dine behov er ivaretatt

Enten du jobber administrativt, som styrer eller har andre roller er det mange oppgaver barnehageadministrasjonen må forholde seg til. Barnehagene skal både gjennomføre opptak, rapportere, fakturere, dokumentere utvikling og mye mer. Med Visma Flyt Barnehage har kommunen et helhetlig barnehagesystem som samler både de administrative og de daglige gjøremålene i en moderne skyløsning.

Med Visma Flyt Barnehage kan kommunen tilby et selvbetjent og transparent barnehageopptak som også forenkler saksbehandlingen og kommunikasjon med søker vesentlig. Barnehagesystemet gir god støtte for koordinering og samordning på tvers av barnehagene, samtidig som alle prosesser dokumenteres og arkiveres.

Som styrer i barnehagen får man god støtte til ressursplanlegging og pedagogiske aktiviteter, samtidig som det faglige arbeidet dokumenteres og arkiveres på individ og gruppenivå.

Som foresatt kan man engasjere seg i barnets hverdag gjennom mobile løsninger og daglig kommunikasjon, samtykker og fraværsføringer er kun et tastetrykk unna.

Visma Flyt Barnehage ivaretar alle behovene for barnehageadministrasjon. Følg linkene under for å lese mer om temaene.

 

Kontakt oss


Har du spørsmål om våre løsninger?

Kommunikasjon ikon

Få kontakt med salg

Vurderer du våre løsninger innen oppvekst og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »

Support ikon

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »


Er du kunde og trenger hjelp?

Login ikon

Pålogging

Har du problemer med logg inn, ta kontakt med systemforvalter i din enhet, barnehage eller skole. Visma har ikke tilgang til å administrere påloggingsrutiner for den enkelte bruker.

Finn din løsning »

Support ikon

Support

Online
Gå til Community »

Telefon
Kontakt servicedesk på
telefon 21 49 25 59

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.