OneStop Reporting gir deg full kontroll over budsjettprosessen fra start til slutt. Borte er utallige versjoner fra ulike avdelinger – budsjettansvarlig har til enhver tid den oppdaterte versjonen å forholde seg til. Dermed kan du redusere budsjetteringsprosessen fra måneder til uker. Takket være OneStop Reporting!

 

Hva er fordelene?

Tildel budsjetter til ansatte med tidsfrister (budsjettadministrator/CFO tildeler til avdelingsleder)

Kommunisér med hverandre inne i systemet (budsjettadministrator/CFO og budsjettinnleggere/avdelingsledere kommuniserer med hverandre)

Motta varsel når ansatte har sendt inn sin del til godkjenning (budsjettadministrator/CFO mottar varsel når budsjettinnlegger/avd.leder har sendt inn budsjett for godkjenning)

Budsjetteier har fordelingsnøkler, historiske tall, underspesifisering av tall (budsjettinnleggere/avdelingsledere)

 
 

Hvorfor budsjettere med
OneStop Reporting?

devices.svg

Forenklet og automatisert

I budsjettmodulen følger det med ni ulike budsjetter, med tilhørende resultat- og balanserapport. Budsjettene kan benyttes som de er, eller tilpasses.

Ikon-Kontroll-tilpasning.svg

Mulighet for tilpasninger

Bygg budsjettformularer basert på flere dimensjoner og budsjett-tall og benytt grafiske fremstillinger av budsjettene dine. OneStop Reporting er laget så du kan skreddersy dine egne, perfekte budsjetter.

ikon-samarbeid.svg

Bedre samarbeid

Gjennom en arbeidsflyt-matrise styrer administrator tilgang til budsjetter og fremgang i budsjetteringsprosessen. Her kan dere kommunisere inne i løsningen og tildele budsjettoppgaver automatisk.

 

Slik fungerer OneStop Reporting

Tildel budsjetter med tidsfrister, kommuniser med hverandre inne i løsningen og motta varsel når andre har sendt inn sin del til godkjenning. Budsjetteier har tilgang til funskjsoner som fordelingsnøkler, historiske - og underspesifisering av tall, som gjør budsjettarbeidet enklere.

 
 

«Vi opplever løsningen som enkel og intuitivt, selv om det er en kompleks budsjettprosess. Vi er veldig fornøyde med bistand og support hos OneStop Reporting.»

– Kristin Strand, Bunnpris/IK Lykke

Les flere kundehistorier her

 

Ta kontakt

Lurer du på noe, eller ønsker du en demo av løsningen? Kontakt oss gjerne.

Kontakt

Jeg vil vite mer

Support

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.