Visma Real Estate - digitaliserer eiendomsbransjen

Eiendom – ikke papirarbeid og administrasjon

Vi har samlet de beste digitale løsningene for eiendomsbransjen – under én paraply

Visma er akkurat nå på startstreken av å revolusjonere eiendomsbransjen. Det kan høres ut som en hissig påstand, men når du har digitalisert norsk næringsliv siden 1996, vet du av førstehåndserfaring at teknologi revolusjonerer. Vi har samlet de ypperste leverandørene på markedet for å gi deg de beste digitale redskapene til å gjøre jobben din. Det betyr mindre av papirer og administrasjon, og mer av kunder og nye strategier. Så enkelt er det faktisk.

 

Alt handler om å skaffe seg konkurransefortrinn

Det viktigste for deg er å være der for kundene dine. Det er det viktigste for oss også – at du kan være der for dem. Og nettopp derfor er vi her for deg. Løsningene vi leverer holder deg alltid oppdatert på det som gjelder. Dette er konkurransefortrinnet ditt!

Software er vårt DNA. Vi finner de beste løsningene for å gi deg mer tid til kundene dine. En heldigital hverdag står for dør – finn ut hvordan vi kan hjelpe akkurat deg!

naeringseiendom-686-457.jpg.jpg

Næringseiendom

Administrerer du næringsbygg? Da trenger du en helhetlig løsning som dekker alle behovene dine innen drift og forvaltning.

Se hvordan

eiendomsmegling-686-457.jpg.jpg

Eiendomsmegling

Leder du et eiendomsmeglerfirma? Da er det viktig og riktig å jobbe effektivt med regelverk, oppgjør og overlevering.

Lær mer