Vår filosofi

Automatiser, integrer og tilfør verdi

Vår visjon er at våre kunder skal være ledende innen automatisering og integrasjon av virksomhetsprosesser.
For å oppnå dette følger vi vår misjon om "å styrke våre kunders konkurransekraft og bidra til vekst og effektivisering".

Vi tilfører kundene våre verdi gjennom våre tjenester, vår programvare og kunnskap knyttet til automatisering og administrasjon av virksomhetsprosesser. Det er vårt mål å være best på å ta hånd om – og utvikle – kunder av alle størrelser.

Vi skal tilby friheten til å velge mellom programvare og tjenester. Og vår internasjonale virksomhet er basert på lokal ekspertise.

Vi ønsker også å bidra til å gjøre den tradisjonelle økonomidirektøren til en «effektivitetsdirektør» med ansvar for å integrere virksomhetsprosesser.

Videre er det viktig for oss at våre kunders oppfatning av oss reflekterer våre verdier:

  • Respekt
  • Pålitelighet
  • Innovasjon
  • Kompetanse
  • Lagånd

En partner du kan ha tillit til

Visma er forpliktet til å tilby hver klient den riktige løsningen til avtalt pris. Vi er stolte av å ta vare på hver kunde på best mulig måte, slik at hun eller han får tillit til oss gjennom vårt samarbeide.

Derfor har vi som mål å perfeksjonere lytteprosessen og identifisere de reelle behovene til hver enkelt klient. På den måten kan vi sammen jobbe for en mer effektiv fremtid.

Lyst å vite mer om hva vil tilbyr? Du finner en oversikt over våre systemer og tjenester for offentlig sektor her, store virksomheter her og for SMB-markedet finner du det under kategoriene regnskap, lønn og HR, og innkjøp.