Om løsningen

Du som regnskapsfører har mange andre ting å holde på med enn å drifte, oppgradere og vedlikeholde økonomisystemet ditt. 

Vi tar gjerne ansvar for den delen av jobben, så kan du få en brukervennlig og enkel hverdag med vår løsning i skyen for regnskapsbyrå. Nyt godt av funksjonaliteten du kjenner i Visma Business og mer til, med lave forutsigbare kostnader per ansatt og en serverfri hverdag. Visma Accountancy Cloud er den skybaserte versionen av løsningen Visma Business for regnskapsbyrå, som forenkler hverdagen for både deg og dine kunder.

 Les om våre nettbaserte tilleggsløsninger her

Automatisèr din regnskapsføring, sett opp tidsstyrte behandlingsvalg og overvåk dine kunder


Automatisk rapportering til myndighetene


Elektronisk faktura


Automatisert bankintegrasjon


Automatisert purring og inkasso


Automatikk fra mottak til betaling av faktura

Visma Accountancy Cloud

Nå får du drift, oppgraderinger, teknisk support og hjelp til å sette opp nye kundetjenester. Automatiser eksisterende prosesser med en komplett skybasert løsning for ditt regnskapsbyrå inkludert alle løsninger fra Visma du trenger for en effektiv arbeidshverdag:

  • Økonomi og administrasjonsverktøy
  • Lønn og HR-tjenester
  • Årsoppgjør, skatt, og avstemming
  • Fakturahåndtering
  • Komplett Microsoft Office-pakke

Kr. 2 490,-

mnd./bruker

Smarte og enkle verktøy til dine kunder

Du kan tilby dine kunder en rekke smarte og enkle verktøy, og skreddersy pakker tilpasset dine kunders behov. Noen trenger kanskje bare en faktureringsløsning, mens andre kunder trenger en større del av porteføljen.


Support og leveranse av våre byråløsninger

Våre byråløsninger leveres i samarbeid med Visma-sertifiserte partnere. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølgning og supporttjenester. Partnerne har erfarne konsulenter og spesialister som sikrer din bedrift et godt støtteapparat før, under og etter utrulling av løsningene. 

Detaljer rundt din leveranse, og kostnader knyttet til dette, vil variere avhengig av dine behov. Ta kontakt med oss for en behovsavklaring og et prisestimat fra en av våre Visma Partnere.

La oss vise deg løsningen!

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.

Vi trenger ditt samtykke.