Visma Business Regnskapsbyrå

Visma Business Regnskapsbyrå er landets mest kjente økonomissystem for regnskapsbransjen. Det er et komplett økonomisystem med integrerte tilleggsløsninger som effektiviserer og automatiserer samarbeidet mellom regnskapsbyrå og deres kunder. Les mer om våre pakketeringer er tilpasset byråets størrelse og behov under.

Visma Accountancy Cloud - vår anbefalte løsning. Den skybaserte versjonen av løsningen Visma Business for regnskapsbyrå passer ypperlig for byråer med 1-10 brukere. Nyt godt av funksjonaliteten du kjenner i Visma Business og mer til, med lave forutsigbare kostnader per ansatt og en serverfri hverdag.

Automatisèr din regnskapsføring, sett opp tidsstyrte behandlingsvalg og overvåk dine kunder


Automatisk rapportering til myndighetene


Elektronisk faktura


Automatisert bankintegrasjon


Automatisert purring og inkasso


Automatikk fra mottak til betaling av faktura

Basic

Visma Business Basic
Over 10 brukere

En løsning som dekker alle sentrale forretningsprosesser, blant annet regnskap, elektronisk fakturaflyt, bankhåndtering og lønn. Du velger selv hvem som skal drifte løsningen for deg.

complete

Visma Business Complete
Over 10 brukere

Samme funksjoner som Basic. I tillegg får du løsninger for avstemming, årsoppgjør, skatt og rapportering til Altinn. Du velger selv hvem som skal drifte løsningen for deg.

Visma Accountancy Cloud
1-10 brukere

Nå får du drift, oppgraderinger, teknisk support og hjelp til å sette opp nye kundetjenester. Automatiser prosesser med en skybasert løsning for ditt regnskapsbyrå

Smarte og enkle verktøy til dine kunder

Du kan tilby dine kunder en rekke smarte og enkle verktøy, og skreddersy pakker tilpasset dine kunders behov. Noen trenger kanskje bare en faktureringsløsning, mens andre kunder trenger en større del av porteføljen.


Support og leveranse av våre byråløsninger

Våre byråløsninger leveres i samarbeid med Visma-sertifiserte partnere. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølgning og supporttjenester. Partnerne har erfarne konsulenter og spesialister som sikrer din bedrift et godt støtteapparat før, under og etter utrulling av løsningene. 

Detaljer rundt din leveranse, og kostnader knyttet til dette, vil variere avhengig av dine behov. Ta kontakt med oss for en behovsavklaring og et prisestimat fra en av våre Visma Partnere.

La oss vise deg løsningen!

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.

Vi trenger ditt samtykke.