Visma Business for regnskapsbyrå

 

Vår produksjonsplattform

Visma Business for regnskapsbyrå er vår anbefalte produksjonsplattform. Den legger til rette for en effektiv ansvarsdeling og smidig samarbeid med dine kunder. Som regnskapsfører får du et optimalt verktøy for effektiv produksjon, samtidig som dine kunder knyttes til byrået med nettbaserte tilleggsløsninger.

 Les mer om våre nettbaserte tilleggsløsninger her

 

Velg den pakken som passer for deg

Pakkene Visma leverer inneholder alt et byrå trenger for å tilfredsstille kravene fra ulike kunder og sikre effektiv byrådrift. Pakkene består av kjente Visma-løsninger som Visma Business Byrå, Visma Document Center, Visma Lønn eller Huldt & Lillevik Lønn. Pakkene kan i tillegg utvides med Visma Finale produkter.

Med disse pakkene får du

Fleksibilitet som skalerer til store og små kunder med ulike behov
Automatisering- og digitaliseringsmuligheter for byrå og kunde
Legger til rette for lønnsom drift i en automatisert og digitalisert tidsalder

Basic gir deg tilgang til en komplett løsning som dekker alle sentrale forretningsprosesser, blant annet regnskap, elektronisk fakturaflyt, bankhåndtering og lønn.

NOK 1 325,-

mnd. /ansatt

Samme funksjonalitet som Basic, samt funksjonalitet for automatisert avstemming av balanse- og resultatkonti med Visma Finale integrert med økonomiløsningen.

NOK 1 490,-

mnd. /ansatt

Samme funksjonalitet som Standard, samt funksjonalitet for årsoppgjør, skatteberegninger og rapportering til Altinn med Visma Finale integrert med økonomiløsningen.

NOK 1 990,-

mnd. /ansatt

Smarte og enkle verktøy til dine kunder

Du kan tilby dine kunder en rekke smarte og enkle verktøy, og skreddersy pakker tilpasset dine kunders behov. Noen trenger kanskje bare en faktureringsløsning, mens andre kunder trenger en større del av porteføljen.


Support og leveranse av våre byråløsninger

Våre byråløsninger leveres i samarbeid med Visma-sertifiserte partnere. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølgning og supporttjenester. Partnerne har erfarne konsulenter og spesialister som sikrer din bedrift et godt støtteapparat før, under og etter utrulling av løsningene. 

Detaljer rundt din leveranse, og kostnader knyttet til dette, vil variere avhengig av dine behov. Ta kontakt med oss for en behovsavklaring og et prisestimat fra en av våre Visma Partnere.

La oss vise deg løsningen!

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.