Kasseløsning

For mindre kjeder og frittstående butikker

Fullintegrert med økonomisystemet

Visma ERP POS er en touch-basert kasseløsning for mindre kjeder og frittstående butikker. Løsningen er online med økonomisystemet og varelageret, noe som gjør hverdagen bak kassa mer effektiv. På denne måten får mindre butikker tilgang til en profesjonell og sikker kasse som oppfyller alle lovkrav. En kasseløsning som er fullintegrert med økonomisystemet fjerner manuelle rutiner og letter administrasjonen. Men først og fremst gjør den hverdagen ved kassene mye enklere, og gir flere muligheter for å yte god service. 

Automatisk dataflyt

Informasjon om produkter, priser og kunder registreres og vedlikeholdes i økonomisystemet. Kassabetjeningen får tilgang til økonomiske data direkte fra kassepunktet. Det er også mulig å overføre kasseordre til kredittordre.

 

Lett å administrere

Brukergrensesnittet er utviklet av eksperter med mange års erfaring. Brukere tildeles roller og rettigheter i et enkelt administrasjonsverktøy. Oversiktlige rapporter forteller om omsetningen, fordelt på kassepunkter, selgere, timer og dager.

Full sporbarhet

Løsningen oppfyller myndighetenes krav rundt kassesalg. Systemet logger transaksjoner og produserer selv all den dokumentasjonen du trenger for å kunne tilfredsstille krav om sporbarhet.

Hovedfunksjoner

  • Registrere nye kunder og hente opp eksisterende kunder
  • Se tidligere kundesalg og grafiske rapporter
  • Ta imot betaling på fakturaer
  • Skrive ut produktinformasjon
  • Sjekke varer i andre butikker og på lager
  • Kredittsjekke mot økonomisystem samt kredittsalg
  • Knytte salg til prosjekt
  • Registrere med strekkode, produktnummer eller oppslag
  • Hente ut priser fra økonomisystem
  • Treningsmodus for opplæring og logging av all aktivitet
Webfaktura - nettbasert faktureringsprogram

Omfattende kassefunksjonalitet

Visma ERP POS er både proppfull av nyttig funksjonalitet og enkel å bruke. Skjermbildene er intuitive og bygger på den samme logikken som brukes ved vanlig kassesalg. Brukerne kommer raskt i gang med den nye løsningen.

Du håndterer både kontant- og kredittsalg med noen få tastetrykk. Et salg kan slås inn som et enkelt kontantsalg uten kundenummer, typisk for små beløp. Ved større beløp, eller ved salg til eksisterende kunder, kan brukeren enkelt hente opp relevant kundeinformasjon fra økonomisystemet, som rabattavtaler, fakturainformasjon, åpne poster og annen historikk.

La oss vise deg løsningen.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet og vi vil kontakte deg.

Vi trenger ditt samtykke.