15 Nov 2023
M&A

Visma Talent Solutions kjøper Didac og styrker tilbudet innen e-læring

Nordisk e-læringsplattform blir en del av Visma-konsernet.

Visma Talent Solutions har inngått avtale om kjøp av Didac, en ledende e-læringsleverandør med over 130 kunder i Norden. Selskaper som Bauhaus, Plantasjen og Bring bruker Didacs læringsteknologi til produksjon av pedagogisk innhold, sertifiseringer, kursadministrasjon samt overvåking av implementering og resultater gjennom rapporter.

“Visma Talent Solutions bygger en ledende nordisk leverandør av løsninger som styrker medarbeiderreisen. Oppkjøpet av Didac er en viktig milepæl for oss, siden vi nå kan tilby kundene våre et komplett læringstilbud som utelukkende er basert på egne produkter”, sier Tobias Hareide, adm. direktør i Visma Talent Solutions.

Didac tilbyr et Learning Management System (LMS) som skreddersys for å matche kundenes behov. Ved å innlemmes i Visma, et av Europas største softwarekonsern, styrkes selskapets innovasjonskraft og vekstmuligheter.

“Didac er svært fornøyd med å bli en del av Visma Talent Solutions. Våre kunder kommer til å merke at våre produkter og tjenester vil bli enda sterkere og bredere sammensatt. Visma Talent Solutions er en perfekt partner for å realisere vår ambisjon om å utvikle nordens beste læringsløsninger”, sier Christopher Seeberg, daglig leder i Didac .

Didac blir et forretningsområde under Visma Talent Solutions, men vil ellers drives videre under samme ledelse, merkenavn og produkt.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Lage Bøhren, kommunikasjonsdirektør i Visma, +47 921 57 801

lage.bohren@visma.com


Om Visma Talent Solutions
Visma Talent Solutions er en del av Visma-konsernet, og leverer verktøy og kompetanse som setter kundene i stand til å skape legendariske arbeidsplasser. Selskapet har 100 ansatte i seks land, betjener over 1100 kunder direkte og gjennom partnere, og har nær en halv million aktive brukere av sine lærings- og utdanningstjenester.

Lage Bøhren

Nasjonal pressekontakt for Visma Norge.