20 Feb 2023
M&A

Visma Software og Keyforce skal styrke kundereisen til skyen

Visma Software og Keyforce går sammen om utvikling av teknologi for å forbedre kundereisen til skybaserte løsninger.

“Vi er veldig glade for å ønske Keyforce velkommen til Visma Software-familien, sier Jarle Roti”, R&D direktør i Visma Software. 

Keyforce er en ledende leverandør av integrasjonsteknologi, og har utviklet avanserte løsninger for å integrere ulike systemer og plattformer – primært mellom CRM-systemer og økonomi- og ERP-systemer. 

Ved å bli en del av Visma Software, vil Keyforces teknologi bidra til å styrke et allerede voksende utviklermiljø og videreutvikle løsninger med sofistikert teknologi.

Ambisjonen er å etablere en “rød løper” for kunder som tar steget fra serverbasert programvare til nettbaserte løsninger i skyen.

“Keyforces avanserte integrasjonsteknologi vil skape gode synergier, og hjelpe oss med å forbedre migrasjonsløp for kunder som skal til skyen. Dette vil også gi oss muligheten til å utvide vårt tilbud av tjenester og plattformer, og styrke vår posisjon som en ledende leverandør av forretningsløsninger i Norge”, fortsetter Roti.

Viderefører tett samarbeid

Avtalen er en videreføring av et allerede tett forretningsmessig samarbeid, da Keyforce har hatt en distribusjonsavtale med Visma siden 2015. 

“Vi har en tett relasjon til Visma Software, og det at vi nå blir en del av selskapet og dets ressurser vil utelukkende komme kunder og partnere til gode”, sier Terje Nøstdahl, COO i Keyforce AS.

Keyforce vil operere som en del av Visma Software. 

Dette blir et kjempespennende samarbeid. Vi gleder oss til å fortsette å utvikle integrasjonsmuligheter for våre kunder”, avslutter Øyvind Larsen, administrerende direktør i Visma Software.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Lage Bøhren, kommunikasjonssjef i Visma +47 921 57 801

lage.bohren@visma.com

Lage Bøhren

Nasjonal pressekontakt for Visma Norge.