Om temaet

PIM, PXM, ERP, DAM, MDM, CDN – lista bare fortsetter. Tenk så mye tid vi sparer med akronymer! Men det skal sies: Av og til trenger vi å ta oss bryet til å skrive Product Information Management, som kanskje er den løsningen som sparer deg mest tid i det lange løpet.

Obs! Vil du lese et sammendrag av webinaret, kan du klikke deg innom bloggen.

Product Information Management (PIM) er essensielt for å drive salg, unngå kostbare (dog til tider vittige) feil og la selskap komme seg ut på det globale markedet. En PIM-løsning gir ett og samme sted for å samle, håndtere og berike produkter med data. Den sender også dataen til kanalene som trenger den. Viktigst av alt, siden kundeopplevelse er det viktigste fortrinnet til en butikk, gjør PIM det enklere og raskere å skape produktopplevelser som begeistrer.

Vi får besøk av PIM-ekspert Magnus Bengtsson fra Akeneo, en global leder innen håndtering av produktopplevelser.

I webinaret forteller vi:

  • Hva et PIM-system er
  • Hvilke fordeler merkevarer får ut av det
  • Hvordan det skiller ser fra et ERP-system
  • Om du trenger det eller ei

 

Portrettbilder av Merete og Magnus

På webinaret møter du

Merete Aarøy

Produkteier for Akeneo og PIM-rådgiver, Visma Digital Commerce

Merete har 10 års fartstid med PIM og masterdata. Hun har bygd systemer for produktinformasjon fra bunnen av og implementert Akeneo for mange av Vismas kunder. Viktigst av alt, bryr hun seg om arbeidsflyt, prosesser og hvordan data kan brukes i deres strategi.

Magnus Bengtsson

Nordics Sales Manager, Akeneo

Magnus skapte det første PIM-spesialiserte selskapet i Skandinavia og har hjulpet kunder i over 20 år med å skape PIM-infrastruktur for omnikanalløsninger. Hans erfaringer som løsningsarkitektur dekker områder som PIM, PXM, ERP, MDM, CRM og Web2Print.

Se opptak

60 min • Norsk og svensk

Dette webinaret har vært, men du kan se opptaket ved å fylle ut skjemaet: