Kundenes forventninger endrer seg stadig og setter nye, høyere krav til fleksibilitet, oppetid og vekst. Møter man ikke disse, sliter man å holde tritt i dagens digitale handelshverdag. Det er derfor de som investerer – i løsninger som møter kundene der de er – vinner.

Opplevelser kundene forelsker seg i

9 av 10 ledere innen handel er enige at en sømløs omnikanalstrategi er kritisk for å lykkes. Dette betyr at uansett hvor de besøker butikken fra – digitalt eller fysisk – og uansett behov de skulle ha for dagen, får de den samme opplevelsen. For å oppnå dette må du tiltrekke og holde på kunder, sørge for sikkerhet og stabilitet og ha på plass hodene med riktig kompetanse.

Les også: Hva er omnikanal?

Visma Aurora er vår standardiserte prosess for å gi dere fundamentet dere trenger for å videreutvikle netthandelen deres, i tråd med kundenes forventninger.

Icon Growth Ambition 120.png

Fleksibilitet for vekst og unike brukeropplevelser

Stilisert laptop med hengelås på skjermen

Plattform tuftet på sikkerhet med 99.99 % oppetid

Tre silhuetter og et tannhjul

Kunnskapspartner med mer enn 15 års erfaring og 600+ leverte løsninger

En ny netthandelsplattform kan for mange bety mange måneders arbeid, med nye, påløpende kostnader. Visma Aurora er lagd for å lansere raskt, med lav risiko og forutsigbare kostnader.

En løkke med seks punkter: Forstå, spesifisér, implementér, test, lansér og voks.

Europris' logo

Møbelringens logo

Friluftsmagasinet AS' logo

Sandnes Garns logo

Neste steg er ett hallo unna

Bestill en uforpliktende demonstrasjon på hvordan Visma Aurora kan gi dere en skalerbar, fleksibel, moderne netthandelsløsning, med verktøyene dere trenger for å innfri kundenes forventninger – også i morgen.

Portrettbilde av mann med kort, mørkt hår, brune øyne og tredagers skjeggvekst.