Med nesten 20 års erfaring har vi bygd en solid kompetanse innen digital handel og omnikanal vekst for netthandel. Med en drivende lidenskap for sømløse løsninger på tvers av plattformer hjelper vi våre kunder med digital vekst. I samarbeid med våre kunder bygger vi morgendagens handel.

Fremtiden er omnikanal

Den nye normalen har endret folks handlevaner. Kunder handler mer over nett og 70% sier at de vil handle enten handle enda mer eller like mye på nett i fremtiden. Dette medfører høyere forventninger til netthandelen. De som tilbyr en sømløse opplevelser på tvers av kanaler kommer til å være vinnerne i markedet i fremtiden. 

Selskaper med en robust omnikanal-strategi beholder i gjennomsnitt 89% av kundene sine og 90 % av retail ledere er enige om at denne strategien er avgjørende for suksess. 

Drømmer du om en sømløs handlesopplevelse for dine kunder? Da er Visma Digital Commerce din partner.

 VDC Bilde i element med ramme-4.png

 VDC Bilde i element med ramme-1.png

Hvem er vi?

Vi er en gjeng eksperter på nettbutikk og digital handel. Med nesten 20 års erfaring har vi bygd opp en ekspertise på omnikanal vekst og hva som skal til for å skape lojale kunder i en moderne nettbutikk. Vi bygger netthandel basert på Adobe Commerce (tidligere Magento), Akeneo PIM og Amazon Web Services – for nordiske forhold.

Visma Digital Commerce bygger nettbutikker for hele Norden, av alle størrelser, områder og nedslagsfelt. Vi har 8 kontorer fordelt på Norge, Sverige, Danmark og Litauen. I Norge alene har vi i Oslo, Sandnes og Fredrikstad, men vi har også noen enkeltpersoner i Bergen og Sandefjord.

Sammen optimaliserer vi din omnikanal opplevelse

Vår lidenskap er å bygge morgendagens netthandel. E-commerce er ofte krevende og ikke alltid like rett frem. Vi hjelper deg å redusere kompleksiteten og vil være din trofaste sparringspartner og veiviser gjennom den digitale jungelen vi i dag lever i. 

Å skape lojale kunder er ikke lett. La oss rådgi dere i veien mot å bygge en løsning som fremmer langvarige kundeforhold. Sammen er vi best!

 VDC Bilde i element med ramme-3.png

Sjekk ut våre artikler om nettbutikk

Mann jobber ved laptopen sin, tegner eller skriver ned i notatbok ved siden av

Hva er PIM og hvorfor trenger vi det?

Skaper du gode opplevelser av produktene dine, skaper du også vekst for bedriften. PIM-systemer er en nøkkelbrikke for en effektiv prosess for å samle, foredle og levere fersk og riktig informasjon.

Les mer om PIM

Skjermbilder før og etter opprydning av brukergrensesnittet på en nettbutikk

10 tips for å rydde i nettbutikken

Vi har laget en liste på 10 punkter for å sjekke helheten i nettbutikken, og for å løfte hierarki, navigasjon og brukervennlighet. Sjekk ut ryddetipsene som gir deg orden i sysakene.

Få tipsene her

Illustrasjon av kart, der man følger en sti til et markert kryss

Finner ikke kundene dine frem til produktet?

Det er mange veier til mål når du skal finne et produkt: søk, filtrering og meny er noen av dem. Finn ut om du har en intuitiv og logisk menystruktur ved å teste om kundene dine finner frem i nettbutikken.

Les artikkelen her