UX design

User Experience handler om å gjøre dine kunder lykkelige

Hvorfor besøkes nettsiden din?

Det må du finne ut av. Det er ytterst viktig å lytte til kundene dine. Derfor er UX-design essensielt for din suksess og dine kunder – du kjenner de som surfer seg gjennom nettbutikken din. Våre eksperter hjelper deg med å finne de riktige løsningene og utvikler nettbutikken din slik at den når sitt høyeste punkt.

Brukervennlig og optimalisert netthandel

Vi har alltid vært tydelige på at å forstå dine kunder ligger i kjernen av din suksess. Vi gjør netthandelen din brukervennlig og optimaliserer den til sitt fulle potensiale.

Hver netthandel er unik og har sin unike målgruppe. Det som funker for noen funker ikke nødvendigvis for deg. Det er grunnen til vi tester og optimaliserer løsningen for dine unike kunder. Du får vår beste rådgivning for å realisere at dine besøkende vil smile seg gjennom hvert kjøp.

Rådgivning

Du kan spørre oss når som helst hvis du er usikker på noe. Vi vil hjelpe deg med vår ekspertise. Gjennom workshops og effektive møter finner vi riktig design for deg og dine kunder.

Wireframing

Før vi implementerer designet setter vi opp en wireframe for deg basert på deres ønsker, og jobber oss til den perfekte løsningen.

Implementering

Våre utviklere setter wireframen i live og gjør den tilgjengelig for hele verden.

Conversion–/UX-optimalisering 

Ikke gjett, men test alt. Ikke hør på magefølelsen. Er du usikker, test det mer. Vi hjelper til med å optimalisere nettbutikken din på hvert steg gjennom heatmaps, Google Analytics og A/B-testing.