Spesialutvikling av Magento

Hos oss finner du et sterkt miljø av kodere som brenner for netthandel og teknologi.

Utviklet med høyeste kompetanse på Magento og netthandel

Kjernen i Visma Digital Commerce har alltid vært og vil alltid være utvikling av både kode og kompetanse. Vi er hoff-leverandør til stort sett alle kjernemoduler for det nordiske markedet (Klarna, Nets, Bring m.m.) og kan utvikling på Magento.

Ingen har jobbet med Magento like mye som oss

Vi jobber hele tiden for innovasjon med fokus på raske, trygge og nyskapende nettbutikker. Utviklerne våre jobber daglig med utvikling av svært variert art, som fører til at fjell flyttes med hver linje med kode og nye løsninger. Vi har ingen outsourcing av vår utvikling, og alt skjer fra våre kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Vilnius. Dere har et ønske – vi har kompetansen på alt innen nettbutikk. Vi utvikler rigide, trygge systemer som tilpasses deres behov.

En av våre største områder er utvikling av tilleggsfunksjonalitet til Magento

Våre utviklere har den høyeste utviklerkompetansen på Magento. Vi utvikler og vedlikeholder de aller fleste kjernemodulene for blant annet Klarna Checkout, Bring, Nets og Dibs.

Magento-spesialistene

Vi innehar de høyeste sertifiseringene fra Magento og var blant først i verden med Magento 2-sertifisering. 

Totalleverandør

Vi leverer komplette nettbutikker bygget på Magento, fra planlegging til implementering til løpende forvaltning og support. Drift, integrasjoner, design, rådgivning, markedsføring. Én profesjonell leverandør å forholde seg til.

Allsidighet

Hode for standarder – hjerte for tilpasning. Vi anbefaler alltid standardiserte løsninger så langt det er mulig, men har ekstremt variert erfaring og lidenskap for å tilpasse systemer etter nye behov og ønsker. 

Kode snekret i Norden

Vi outsourcer ingenting. Alt utvikles av våre egne, med ekstra god innsikt i systemer tilpasset nordiske behov.

Vi pusher dere fremover

Varierte løsninger, øye for trender og nyheter og innovasjon går sammen for at vi fort er et hode foran mange. Dere kan nok forvente at vi kommer med alternativer til utfordringen deres.

Ingen selgere

Vi har ikke salgsavdeling, som betyr at du får direkte tilgang til ekspertene som utvikler løsningen for deg.