Rådgivning

Kompetanse på netthandel fra A til Å.

Vi er din rådgiver og sparringspartner 

Som en av verdens aller første leverandører og partnere av Magento, og leverandør av snart 700 Magento-baserte nettbutikker skal man lete lenge etter en mer kompetent partner til sin netthandel. 

 

Nordisk rådgivning i verdensklasse

Som en av veldig få Magento-leverandører kan vi levere absolutt alt in-house, inklusiv profesjonell Magento-hosting gjennom vårt Polarhost driftssenter her i Norge. Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere leverer vi også strategi-/konsept-utredning, ERP, PIM, prosjektledelse, nyhetsbrevløsninger, kundeklubber, effektive logistikkløsninger og mye mer.

Vi har jobbet med Magento helt fra starten i 2008, og kan uten bekymring si vi kan absolutt mest om Magento i Norge. Vi leverer blant annet rådgivning, utforming av design, tunge integrasjoner, spesialutvikling, support og drift av Magento. Vi er en objektiv sparringspartner som gir rådgvining for å skape den beste løsningen for deg.

 

Rådgivning fra netthandelsspesialister med internasjonal erfaring

Vi har så godt som jobbet med internett så lenge det har eksistert, i tillegg til mange års erfaring med retail og POS fra før selskapet først ble stiftet. 10 år med butikkdata og deretter 15 år med netthandel.

Magento-eksperter

Med titalls Magento-sertifiserte spesialister på høyeste nivå og over 500 leverte nettbutikker, har vi erfart det meste. Vi har sett løsninger fra stort sett alle markedssegmenter og bruker solid forståelse, også på tvers av dem, for å finne løsningen som passer deg best.

Butikk i blodet

Vi tar med mange års erfaringer fra retail og POS inn i nettbutikken din for å skape sømløse kundereiser for dine brukere. Dette går også inn i vårt arbeid for å skape omnikanalløsninger.

Vi er ærlige utfordrere

Du må forvente at vi vil gi den beste løsningen til utfordringen din. Det vil likevel ved hvert nei være et alternativ vi ser funker bedre. Vi mener at det skal stilles krav begge veier når man skal skape en løsning sammen.

Klare rammer fra start

Uavhengig om du vet hva du trenger eller ikke, ser løsningsarkitektene våre mulighetene dine for å nå hvor du vil. Vi gjør også det nødvendige byggemannskapet klart for å realisere prosjektet fra første interesse.