Moduler og integrasjoner

En av våre største områder er utvikling av tilleggsfunksjonalitet til Magento.

Ferdige løsninger som gjør det enklere og raskere å bli best

En av våre største områder er utvikling av tilleggsfunksjonalitet til Magento. Våre utviklere står bak de fleste av de offisielle nordiske integrasjonsmodulene for Magento, som Nets Netaxept, DIBS, Collector, Bring, m.fl. Våre moduler og integrasjoner er laget ferdige for å spare tid og gi utprøvede løsninger som står bak vinnende netthandler.

Forsendelsesmoduler til Magento

Visma Digital Commerce leverer blant annet den offisielle Bring/Posten fraktmodulen for Magento. Den støtter fraktberegning av alle standard fraktmetoder fra Bring, og har en rekke tilleggsfunksjoner som faste priser, gratis frakt, vektstyring, mm. 

Betalingsmoduler for Magento

Ofisielle betalingsmoduler for Vipps, Nets, DIBS, Gothia Paybill, Collector og mange fler.

ERP- og økonomisystem-integrasjoner

Fullverdig integrasjon mot TripleTex, 24SevenOffice og andre.

Fraktmoduler for Magento

Den offisielle Bring/Posten fraktmodulen for Magento støtter fraktberegning av alle standard fraktmetoder fra Bring, og har en rekke tilleggsfunksjoner som faste priser, gratis frakt, vektstyring, mm. PostNord MyPack for Norge og Sverige og PostNord Marketplace.

EDI-moduler for Magento

Cargonizer fra Logistra, 100% integrert i Magento's kontrollpanel, er den mest effektive EDI-integrasjonen vi har. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om hva som skjer innen netthandel, motta invitasjon til nyttige events og bli inspirert til å forbedre din netthandelsvirkshomhet.

Meld meg på 

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.