Hosting av nettbutikker

Et trygt og moderne driftsmiljø for din nettbutikk.

Vi tar ansvar for din løsning – fra A til Å

Vi har et av de mest moderne Magento driftsmiljøene i verden, med flere hundre Magento nettbutikker operative til enhver tid. Våre hosting-løsninger er 100% standardiserte og de er bygget opp i tett samarbeid med Magentos egne driftsteknikere i henhold til anbefalinger rundt drift av Magento netthandel.

Moderne driftsmiljø

Vi har et av de mest moderne Magento driftsmiljøene i verden, med flere hundre Magento nettbutikker operative til enhver tid. Våre hosting-løsninger er 100% standardiserte og de er bygget opp i tett samarbeid med Magento's egne driftsteknikere ift anbefalinger rundt drift av Magento netthandel.

Garantert lynrask nettbutikk

All internett-trafikk går gjennom et av de største og mest stabile knutepunktene i regionen, med full 24/7 overvåking av ISP. Det er også løsninger for å gå over på alternative linjer ved eventuelle omfattende driftsbrudd på hovedlinjene.

Redundant strømtilførsel

I tillegg til UPSer (Uninterruptible Power Supply) er det dobbel strømføring inn til serverne, med diesel-aggregat som starter automatisk etter 10 sekunder ved eventuelle strømbrudd. Diesel-aggregat og nødstrøm-system testes fast hver eneste måned.

Polarhost Nordic / PolarHost AWS

Vi tilbyr som en av ytterst få leverandører både lokal skyløsning med drift lynraske servere fysisk her i Norge òg - om man ønsker - på Amazon AWS, verdens største hostingløsning. Amazon AWS passer bra for nettbutikker med større kundemasse utenfor Norge mens det for de fleste av våre kunder passer perfekt med Polarhost Nordic. Vi eier alt utstyr som driftes på Polarhost Nordic selv, og har full kontroll (og ansvar) for hele løsningen fra strømpluggen helt opp til designet i nettbutikken. Én leverandør å forholde seg til der altså.

En Magento hosting-leverandør som kan Magento

Som en av ytterst få leverandører i verden har vi både vårt eget Magento driftssenter òg totalleveranser av Magento. Det betyr at vi har svært høy kompetanse på alle kjerneområder rundt en Magento nettbutikk - noe våre kunder vet å sette stor pris på når noe en sjelden gang går galt.