Vi står klare til å hjelpe

Med nesten 20 års erfaring hjelper vi våre kunder å finne de riktige beslutningene til sine nettbutikker. Vi rådgir og sparrer som partnere, ikke bare leverandør, og bygger gode, sømløse opplevelser som leder an for netthandel i Norge.

Enkel illustrasjon av målskive med pil som treffer midt i blinken

Digital strategi og ledelse

Digital modenhet er ingen selvfølge. Å ta i bruk moderne, digitale arbeidsmetoder og nye teknologier krever mye fra en bedrift. Våre rådgivere gir våre kunder ekstra hoder og hender til å forbedre prosesser, engasjere arbeidsstyrken og utforme neste iterasjon av forretningsmodellen.

Enkel illustrasjon av noen som bruker en laptop

Design og brukeropplevelse

Alle gode løsninger svarer til et behov hos brukerne. Design handler ikke bare om form og farge, men å følge hele kundereisen og dens tjenester, møtepunkt og opplevelser. Våre designere skaper verdi gjennom kreativ tenking og sørger for stadig konverteringsoptimalisering.

Enkel illustrasjon av et papirfly som suser avsted

Digital markedsføring

Sterke merkevarer står ut blant konkurrentene sine. Vi bistår med både utvikling og gjennomføring av markedsføringsstrategier, om det skulle være kommunikasjonsplan, annonser på sosiale medier eller søkemotoroptimalisering.

Enkel illustrasjon av laptop med en hengelås på skjermen

Sikkerhet og personvern

Sikkerhet blir viktigere hver dag. Hvordan tar dere vare på egne bedriftshemmeligheter og kundenes personvern? Vi hjelper deg med å forstå dagens trusselbilde slik at du er bedre forberedt i møtet med risikoene et selskap møter i hverdagen.

Enkel illustrasjon av laptop med en hengelås på skjermen

Innsikt og dataanalyse

Innsikt er en nødvendighet for å kunne drive en organisasjon fremover og reagere i et marked som stadig er i stadig endring. Å få en organisasjon til å ta mer datadrevne beslutninger er ofte en kulturell og organisatorisk utfordring. Våre rådgivere tilbyr tjenester innen Business Intelligence, datavarehus og avansert analyse.

Råd og tips

Som eksperter på digital handel opparbeider vi mye innsikt. Vi mener deling av kompetanse gagner hele feltet vårt og har alltid guider, artikler og webinarer på lager, for de som vil lære noe nytt. Her er noen forslag:

Munter stemning, men med stor spenning, i møterommet når en dresskledd kvinne drar ut en Jenga-brikke som får tårnet til å falle

Hvordan prioritere riktig i prosjekter

Prioritering er vanskelig, men ikke umulig. Her er noen praktiske metoder for å forstå hva som er viktig for dere og hvilke valg som er smarte akkurat nå.

Jente, sittende i sofa, som surfer på mobilen sin.

PWA – hva er det og hvorfor vil vi ha det?

Progressive Web Apps (PWA) er nettbaserte applikasjoner som får superkrefter fra moderne API-er. Litt forenklet sagt er det nettsider, men som ligner veldig på appene du har på mobilen.

Langhåret mann i turklær, med sekk over ryggen, lener seg til sykkelen sin i København mens han surfer på mobilen sin

Hva er omnikanal?

Omnikanal er en strategi om å tilby kunder en sømløs, helhetlig opplevelse uavhengig av hvor, når og hvilken kanal de møter dere på.

Vi ønsket en partner som kunne jobbe nært med oss i dette prosjektet og videre. En partner som var responsiv, men også villig til å tenke på nye måter og fortelle oss hva vi skulle gjøre. Det fant vi i Visma Digital Commerce.

Kari Bolseth Head of Ecommerce i Intersport

Neste steg er ett hallo unna

La oss ta en uforpliktende prat om hvor dere vil og om vi er riktig match for dere og deres kunder. Sammen skaper vi moderne digitale handelsopplevelser.

 

Portrettbilde av mann med kort, mørkt hår, brune øyne og tredagers skjeggvekst.