Du kan ikke klare deg som nettbutikk uten Product Feeds (produktstrømmer). De oversetter produktdataen din til det språket og formatet Google, Facebook og andre tjenester bruker. Man slipper rett og slett ikke inn hvis du ikke gjør dette grovarbeidet for dem.

Derfor er vi partner med Channable, som forenkler dette arbeidet, og sørger for at katalogen din sendes avgårde riktig til alle kanaler du skulle ønske. Gjennom vårt partnerskap gir vi også muligheten til å tilby lavere priser enn å signere med Channable på egenhånd.

Ved å sette opp regler kan vi også ekskludere produkter som ikke ville tjent noe på klikk hos Google, formidle "gratis frakt over 999 kroner" og gjemme produktkategorier Facebook ikke liker.

Du slipper også at gammel produktdata sitter igjen, fordi den oppdateres hver dag. Ikke bare det, Channable belaster ikke serveren til nettbutikken, men kjøres på egne ressurser.

Pris på pakker

Antallet produkter styrer hvilken pakke en trenger. Du kan ha så mange kanaler du vil. 15 000 produkter forblir 15 000 selv om man sender avgårde til både Google og Facebook. 

Pris er per måned, og vi har egne priser for våre kunder som ligger lavere enn Channables. Vi følger deres størrelser på pakker, som ser slik ut:

  Small Medium Large XL
Maks antall produkter 5 000 15 000 30 000 100 000
Channables pris $59 $119 $179 $339

Har du flere enn 100 000 produkter, ta kontakt!

Slik funker det

  1. Sammen går vi gjennom katalogen og finner riktig oppsett
  2. Vi setter opp Channable og sender over URL-en til feeden
  3. Du mater URL-en inn i kanalene
  4. Vi følger med på feed-en og sier ifra hvis vi oppdager forbedringer eller feil
  5. Channable synkroniserer daglig med produktdataen fra Magento
  6. Du vil fortsatt bruke Google Merchant Center for å følge med, akkurat som før

Channable, ja takk!

Eksisterende kunder kan ta kontakt med teamet sitt på Slack eller gjennom serviceportalen vår. Installasjon er en enkel modul, og resten setter vi opp i Channable. Litt avhengig av behov, tar dette én til to dager, og trengs bare å gjøre den ene gangen. 

Er du ikke kunde hos allerede, men har Magento og veldig lyst på Channable fra oss? Det er fullt mulig vi kan hjelpe likevel, og gleder oss til å høre fra deg.

Kontakt oss