Folka våre er for det meste utviklere som utforsker og lanserer nye løsninger for nordiske nettbutikker, i tillegg til prosjektledere, fagspesialister og andre våre kunder trenger for å svare behovene til sluttkundene.

Noen av disse behovene gjelder spesialtilpasning av Adobe Commerce (tidl. Magento), Akeneo eller integrasjoner til tredjeparter, design, brukeropplevelse, søkemotoroptimalisering, teknisk arkitektur, eller en stødig hånd på hostingen hos Amazon Web Services.

Ta en kaffe med oss og finn ut om vi kan levere det du trenger, om det så er en fullstendig nettbutikk eller "bare" en søkeordsanalyse. 

Eksperter på netthandel

Med nesten 20 års erfaring har vi bygd en solid kompetanse innen digital handel og omnikanal vekst for netthandel. Med en drivende lidenskap for sømløse løsninger på tvers av plattformer hjelper vi våre kunder med digital vekst.

Vi konsulterer våre kunder på strategi, rådgivning og utvikling – som sparringspartner, ikke bare leverandør – og hjelper dem ta riktig valg. Sammen med dem bygger vi morgendagens handel.

Hva kan vi gjøre for deg?

Vi bygger netthandel basert på Adobe Commerce (tidl. Magento), ofte supplert med Akeneo PIM, Amazon Web Service og rådgivning. 

Skriv til oss her om hva du og din netthandel trenger, så svarer vi så fort som mulig.