Smartklokke legges på betalingsterminal i kassa

Visma Magento Starter Pack

Unngå eviglange prosjekter og lansér nettbutikken raskt på en plattform som heller vokser med ambisjonene enn å begrense dem.

Kontakt oss nå

VMSP er en forhåndsdefinert løsning som lar deg komme deg raskt på Magento Open Source – til fastpris. Du unngår lange utviklingsprosjekter som trekkes ut av nye, plutselig behov som følge av endringer i målgruppen og/eller markedet. Den gir deg det du trenger, i tillegg til fleksibiliteten Magento gir, slik at man basert på ekte data og innsikt, kan prioritere neste funksjonalitet og/eller annen forbedring.

Butikkikon

Raskere lansering – tjen penger med én gang

Rakettikon

Magento – en plattform som vokser med deg

Sparegrisikon

Fastpris – du vet hva du får til hvilken pris

Skyikon

Skybasert hosting – med Amazon Web Services

For dem med ambisjoner om vekst

Nettbutikker med ambisjoner om vekst vil fort føle seg begrenset ved valg av feil plattform. Samtidig kan man ikke vente for lenge før man er live, for man vil jo tjene penger så fort som mulig. Visma Magento Starter Pack (VMSP) er heldigvis der for de som vet at de vil utnytte seg av skalerbarheten, økosystemet av tilleggstjenester og den generelle sikkerheten og stabiliteten til Magento som netthandelsplattform – med rask vei til lansering.

VMSP er for mellomstore bedrifter (og mindre som skal bli nettopp store) som vil raskt på ny plattform, uavhengig om en har hatt nettbutikk fra før eller kun solgt i fysisk butikk. For kundene handler det om tilgjengelighet til både produktene og butikkens konsept, uavhengig om de sitter på bussen og surfer, eller bor på andre siden av landet. Med så mange ulike kundegrupper og behov, er det nødvendig å kunne raskt legge til eller endre funksjonalitet, basert på innsikt og tilbakemeldinger, for en så god brukeropplevelse som mulig. Tempoet ditt på å kunne gjøre dette avgjøres av valg av plattform.