Psst! Skal du ha tak i et annet Visma-selskap? Du finner dem i selskapsoversikten.

Serviceportal

Eksisterende kunder kan melde inn nye saker gjennom portalen vår som går rett til servicedesken vår, hvor status oppdateres fortløpende på saken. Du kan melde inn feil, ønsker om nye funksjoner og stille generelle spørsmål om Adobe Commerce eller Magento Open Source.

Vi svarer så fort vi kan, som for tiden er én til to dager.

Visma Digital Commerces Serviceportal

Kritisk feil

Ved kritisk behov kan du ringe 51 21 53 00 mellom 08.00 og 16.00 på hverdager. Kunder med vår Serviceavtale kan ringe egen vakttelefon. Om du ikke har dette allerede, ta kontakt med oss for pris og mer informasjon.

Andre henvendelser

Er du kanskje ikke kunde hos oss allerede, eller ikke føler at noen av alternativene over passer deg? Ta kontakt med oss, så følger vi deg opp med en av våre fageksperter på Adobe Commerce, Akeneo PIM eller andre tjenester.

Kontakt Visma Digital Commere

Siste fra bloggen

Jente, sittende i sofa, som surfer på mobilen sin.

PWA – hva er det og hvorfor vil vi ha det?

Netthandel

Progressive Web Apps (PWA) er nettbaserte applikasjoner som får superkrefter fra moderne API-er. Litt forenklet sagt er det nettsider, men som ligner veldig på appene du har på mobilen.

Langhåret mann i turklær, med sekk over ryggen, lener seg til sykkelen sin i København mens han surfer på mobilen sin

Hva er omnikanal?

Netthandel

Omnikanal er en strategi om å tilby kunder en sømløs, helhetlig opplevelse uavhengig av hvor, når og hvilken kanal de møter dere på.

5 måter PIM hjelper flytting til ny plattform

Forretningsdrift

Å flytte nettbutikken til en ny digital infrastruktur er ikke bare bare. Med systemer som lar deg ta grep om katalogen din, får du med deg alt du trenger samtidig som du rydder i produktdataen.

Kvinne viser videokonferansen mann som skriver på post-it-lapper, under en kreativ økt sammen

Dette betyr Adobe Commerce 2.4.4 for deg

Netthandel

Neste steg for din netthandel og omnikanal er her. Med den kommer bedre ytelse, sikkerhet og en rekke forbedringer, samt lovnaden om raskere innovasjon, bedre smidighet og økt fleksibilitet i fremtiden.