VITA

Visma Digital Commerce er totalleverandør av vita.no

Visma Digital Commerce er totalleverandør av vita.no. Som en av Norges største kjeder på produkter innen hudpleie, helsekost og mye mer har VITA etablert seg på nett som en nyskapende tjeneste, med sitt fokus på lynrask levering, stort utvalg og lave priser.

Vitas e-commerce- og omnikanalsjef har all grunn til å være fornøyd om dagen  – Ehandel.com >

 

"Takk for den gode jobben dere har utført i forbindelse med prosjektet for netthandel med VITA. Dere har fått masse skryt fra VITA-jentene hvor dyktige og service minded dere har vært. Tusen takk for oppfølging og kompetansebidrag dere har utvist i denne prosessen. Og gratulerer med åpningen av VITA.no!"

 – Roar Arnstad, Administrerende direktør, VITA

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om hva som skjer innen netthandel, motta invitasjon til nyttige events og bli inspirert til å forbedre din netthandelsvirkshomhet.

Meld meg på 

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.