Stormberg

Årets Nettbutikk 2010 og 2013. Folkets Nettfavoritt og Årets Crossboarder 2014.

 
Visma Digital Commerce er totalleverandør av Stormbergs løsning, og har utviklet og implementert all funksjonalitet man ser i Stormbergs netthandel. Stormberg er en av Nordens største produsent av alle typer fritidsklær. De var veldig tidlig ute med netthandel, og har opparbeidet seg særdeles bred kompetanse på området. 

 

 

"Visma Digital Commerce har i mange år vært en svært viktig strategisk samarbeidspartner for oss. I prosessen med å gjøre en god nettbutikk enda bedre har de hatt en aktiv rolle som sparringspartnere, bidragsytere, problemløsere og ikke minst leverandør av et glimrende verktøy. Vi kan trygt anbefale Visma Digital Commerce som leverandør, og ser frem til å jobbe videre sammen med teamet deres på små og store endringer i fremtiden."

 

 – Hege Nilsen Ekberg, Daglig leder, Stormberg

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om hva som skjer innen netthandel, motta invitasjon til nyttige events og bli inspirert til å forbedre din netthandelsvirkshomhet.

Meld meg på 

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.