Get Inspired

Årets Nettbutikk-finalist 2018 og Årets Nettbutikk 2016.

DN: Nettbutikken Get Inspired har tidoblet salget på fem år

Visma Digital Commerce er leverandør av Magento som står for all utvikling og funksjonalitet i samarbeid med Okse. Get Inspired ble etablert i 2009 og selger treningsklær og tilbehør. De fokuserer på lynrask levering med blant annet robotlager, har stort et engasjement på sosiale medier og har hatt en enorm vekst de senere årene. Ikke uten grunn har de vunnet Årets Nettbutikk.

 

"Visma Digital Commerce er en av våre aller viktigste samarbeidspartnere. De bidrar til at Get Inspired hele tiden kan være i front når det gjelder netthandel. Sammen med dem har vi en velfungerende nettbutikk som hele tiden er under utvikling"

 

 – Sindre Landevåg, daglig leder, Get Inspired

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om hva som skjer innen netthandel, motta invitasjon til nyttige events og bli inspirert til å forbedre din netthandelsvirkshomhet.

Meld meg på 

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.