Mobilskjerm som viser utemøbler fra Europris.no

Europris

Samarbeidet mellom Europris og Visma bærer preg av gjensidig tillit, transparens og felles mål gjennom mange år. Dette har gitt forutsetningen for å kontinuerlig jobbe sammen smidig som et team og levere en moderne nettbutikk.

Europris.no er Norges største rabattbutikk basert på salg. Selskapet tilbyr sine kunder et bredt utvalg av eget merkevare og merkenavn fra over 12 produktkategorier. Europris har 275 fysiske butikker lokalisert over hele Norge, og en sterk tilstedeværelse på nettet med et sterkt omnikanals tilbud med kundeklubb og eCRM-løsninger og Adobe Commerce – bygget med Visma Digital Commerce. 

Skjermdump av Europris' løsning for Klikk og hent

Slik reddet vi påsken

Som følge av koronastengte butikker med stort overskudd av påskevarer, måtte vi kaste oss rundt for å digitalisere Europris' nesten 300 butikker. 

Klikk & hent – på én uke

Klikk & hent ville ikke blitt til, hadde det ikke vært for at Visma Digital Commerce ledet utviklingen i tett samarbeid med vår tverrfaglige gruppe for å få løsningen raskt på beina. Responsen har vært enorm. Klikk & hent har hatt en økning på 348 % etter løsningen ble lansert.

Hege Gåsdal Ecommerce Manager i Europris