Referanser på Magento

Vi har over 30 nominasjoner/vinnere av bl.a. "Årets Nettbutikk". Når de beste i klassen velger oss er du i et trygt og godt selskap.

Prisvinnende nettbutikker

Visma Digital Commerce leverer komplette nettbutikker bygget på Magento, fra planlegging til implementering til løpende forvaltning og support. Drift, integrasjoner, design, rådgivning og markedsføring  én profesjonell leverandør å forholde seg til.

Få mitt pristilbud nå

Noen av våre referanser

Visma Digital Commerce var ekstremt tidlig ute med å levere nettbutikker på Magento. Faktisk var vi en av verdens første offisielle partnerne av Magento.
Open filter options

Get Inspired

Med robotisert lager, lynrask levering og et veldig godt fokus i alle ledd har de hatt en enorm vekst helt siden 2009.

Stormberg

Stormberg er en av Nordens største produsent av alle typer fritidsklær og Visma er totalleverandør av deres netthandel. 

 

VITA

En av Norges største kjeder på produkter innen hudpleie, helsekost m.m, med fokus på lynrask levering, stort utvalg og lave priser.

 
<
>
  Open filter options

  Fjellsport

  Som Norges største uavhengige nettbutikk for utendørsaktiviteter og turer i skog og mark de ledende teknologi og kundeopplevelse.

  Finn Shopping

  Den nyeste sansning fra Finn. En markedsplass med hovedfokus på møbler og interiør.

   

  MegaFlis

  Som en av landets største kjeder innen sitt segment og med en rekke varehus har Megaflis vært i forkant av utvikling på nett.
   
  <
  >
   Open filter options

   Europris

   Europris er en norsk kjede basert i som selger rimelige partivarer fra over to hundre stort sett franchise-baserte butikker i Norge. 

   G-Sport

   G-Sport er en kjede av sportsbutikker som inngår i Gresvig-konsernet. Kjeden har over 200 butikker som er fordelt over hele landet. 

    

   Tim Wendelboe

   Tim Wendelboe sender kaffe internasjonalt både til grossistkunder og til publikum fra nettbutikken.
    
   <
   >
    Open filter options

    LOCO

    Loco er en norsk kosmetikkjede som tilbyr et bredt utvalg av kjente merkevarer og spennende nye produkter til ugjenkjennelige priser.

    Barnashus

    Med flere titalls butikker har Barnas Hus vært tidlig ute med samspill mellom fysisk butikk og nettbutikk og blant de første i Norge med Klikk og Hent.

     

    TorshovSport

    Her finner du et stort utvalg av sportsutstyr og Thorsov Sport er kjent for å være blandt de ledende i verden på fotball.
     
    <
    >
     Open filter options

     THUNE

     Hos Thune finner du blant annet et stort utvalg av klassiske diamantsmykker av høy kvalitet og sølvsmykker sammen med gode råd og kompetanse.

     Session

     Deres kjærlighet til brett og moro, kombinert med stor interesse for utstyr og faglig kompetanse gjør at de er blitt størst på brett i norge.

      

     FLOYD

     Her får du et stilbevisst design, produktbilder som lyser opp og svært funksjonell netthandel.
      
     <
     >

      Intersport fra Magento 1 til Magento 2

      Intersport er av Europas største forhandlere innen sport og sportsmote. For en forhandler av Intersports størrelse med et stort utvalg av produkter i et voksende, raskt og skiftende marked, er forbindelsen mellom fysisk butikk, digital markedsføring og netthandel sentral.

      Kunder beveger seg hele tiden gjennom ulike kontaktpunkter, og for å bygge kundens verdi og lojalitet, tilbyr Intersport et virkelig responsivt nettsted og en fullt integrert kundeklubb som gir stor merverdi.

      Les mer om Interport på M2

      Få pristilbud og bli kunde

      Dersom du ønsker å få levert Magento fra de beste fyller du ut skjemaet nedenfor så tar en Magento-spesialist kontakt for å avklare detaljer og eventuelt sette opp et pristilbud. Utfylling av skjemaet er selvfølgelig ikke bindende på noe som helst vis. Du kan også ringe oss på 51 21 53 00 (08:00 - 16:00).

      Vi trenger ditt samtykke.

      Bli kunde

      Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.