Løsningsarkitekt

Motiveres du av tekniske utfordringer? Bli med på laget som vår nye løsningsarkitekt!

Vi ønsker nå å styrke vårt team og  søker en tydelig og faglig sterk løsningsarkitekt.
Forstår du teknologi og ønsker en sentral rolle i et av Nord-Europas største IT-konsern?
Vi ser etter deg som har noen års erfaring fra IT-verden, og gjerne går med en lederspire i magen. Vi har store ambisjoner for fremtiden og ser etter deg som har lyst til å bli med på en spennende reise!
 

Informasjon om stillingen:
Som løsningsarkitekt i Visma Digital Commerce vil du jobbe tett på prosjektene. Vårt formål er å realisere kundenes visjoner, sikre effektive leveranser og gi gode råd ment for å ta deres forretning til neste nivå. Vi er opptatt av langsiktige kunderelasjoner og samarbeid med våre partnere, derfor vil du også være sentral i oppfølgingen av kundenes prosjekter over tid. Som løsningsarkitekt vil du blant annet være ansvarlig for å definere flytdiagrammer, jobbe med integrasjoner og optimalisering av prosesser i samråd med kunden og resten av utviklingsteamet.

Trives du med å jobbe kodenært vil du få muligheten til å bidra med din kompetanse inn mot produktutviklingen, men du vil og være sentral i utviklingen av nye forretningsområder. Dersom du heller trives best med å jobbe med arkitektur og teknologiledelse på overordnet nivå, kan vi også tilpasse rollens innhold til dette avhengig av dine tidligere erfaringer og ønsker for stillingens innhold. 
 

For både å trives og lykkes i denne rollen ser vi for oss at du er: 
Genuint opptatt av å skape merverdi for våre kunder. Du har en brennende interesse for å utvikle robuste og innovative teknologiske løsninger, har gjerne erfaring med utvikling av netthandelsløsninger og forstår samspillet mellom netthandel, fysiske butikker og logistikk. Du må ha god arkitekturforståelse og kompetanse om hvordan ulike tjenester og applikasjoner fungerer i samspill. Du har erfaring med DevOps, skyarkitektur og design av løsninger som ivaretar høye krav til sikkerhet, robusthet og ytelse. Det er en fordel med relevante sertifiseringer innen AWS, Azure eller GCP. 

Vi søker deg som: 

 • Kommuniserer godt på både norsk og engelsk
 • Har relevant høyere utdanning
 • Har minimum 3 års relevant erfaring
 • Har kompetanse til å utnytte muligheter ved bruk av skytjenester
 • Kan jobbe med sikkerhet på tvers av On-premise og Cloud
 • Gjerne har jobbet med datalakes, predikering og maskinlæring

Som person arbeider du strukturert og systematisk, forstår behov og evner å omsette dette til tekniske krav og nyskapende løsninger som gir forretningsmessig verdi. Du trives med å dele kunnskap, og er erfaren nok til å bistå kunder med analyse i arbeidsprosesser. Det er essensielt at du kommuniserer godt med både kollegaer, beslutningstagere, kunder og utviklere på en god og konstruktiv måte. 

Hvorfor skal du velge oss? Vi tilbyr: 

 • Et faglig sterkt fagmiljø med aktive faggrupper og gode utviklingsmuligheter
 • Førsteklasses kantineordning med nydelig varmmat og salatbar
 • Moderne lokaler med attraktiv beliggenhet - 1 minutt fra Skøyen Stasjon
 • En familievennlig profil og fokus på work-life-balance
 • Firmaleiligheter for våre medarbeidere i Chamonix og Marbella
 • Konkurransedyktig lønn og svært gode pensjon- og forsikringsordninger
 • Gode ansattfordeler, som rabatterte avtaler og tjenester i ulike bransjer 

Arbeidssted: Vi har kontorer i Norge (Oslo, Sandnes og Fredrikstad), Sverige (Norrköping og Stockholm) og Danmark (København) og man kan fritt velge arbeidssted.

Søknadsfrist: Vi vurderer søknader fortløpende. Dette betyr at annonsen kan bli tatt ned før søknadsfristen utløper dersom vi finner rett kandidat. Vi oppfordrer derfor alle som er interessert til å sende søknad i dag.

Søk her

Kontaktpersoner:
Mouna Arntsen Benounis, HR Manager på tlf: +47 47 38 01 31 eller epost: mouna.arntsen.benounis@visma.com

Bjørn-Erik Efterdal, CTO på tlf: +47 90 85 36 00 eller epost:  bjorn-erik.efterdal@visma.com