Intersport.no fra M1 til M2

De startet i 1968 og har i dag 5500 fysiske butikker verden over

En av Europas største forhandlere innen sport og sportsmote

For en forhandler av Intersports størrelse med et stort utvalg av produkter i et voksende, raskt og skiftende marked, er forbindelsen mellom fysisk butikk, digital markedsføring og netthandel sentral.

Kunder beveger seg hele tiden gjennom ulike kontaktpunkter, og for å bygge kundens verdi og lojalitet, tilbyr Intersport et virkelig responsivt nettsted og en fullt integrert kundeklubb som gir stor merverdi.

Medlemmene får bedre priser og eksklusivt innhold og materialer som treningstips og kurs og temakvelder. De får også prioritet på clearing og salg. Motoren som knytter det hele sammen, er netthandelen.

"Vi ønsket en partner som kunne jobbe nært med oss i dette prosjektet og videre. En partner som var responsiv, men også villig til å tenke på nye måter og fortelle oss hva vi skulle gjøre. Det fant vi i Visma Digital Commerce"

Kari Bolseth, Head of e-commerce, Intersport

Magento 2 gir en bedre shoppingopplevelse

Intersport gir kundene mulighet til å handle fra forskjellige steder og enheter 24/7. Kundene forventer å kunne kjøpe online, henting i butikk og samhandle med dem via sosiale medier. Intersport kan enkelt øke kundens rekkevidde ved å legge til nye salgskanaler og markedsplasser.

Magento 2 gir førsteklasses ytelse

Med Magento 2 får de en robust e-handelsløsning som er basert på en moderne kodebase som er rask. I dagens endrede digitale landskap trenger de et system som er for tidlig over tid, og det er godt å tilpasse seg til andre systemer ved integrasjoner. Det gir dem skalerbarhet, pålitelighet og sikkerhet.

Magento 2 gir bedre konvertering

Intersport har nå muligheten til å bygge kundereisen som gjør at deres merkevare og produkter skiller seg ut og konverterer. De har en klar design og har optimalisert alle sidene med fokus på respons og mobil.

Magento

Magento er en av verdens ledende e-handelsplattformer for detaljhandel og B2B. I 2018 ble Magento et Adobe-selskap, og er et kraftig system som lar deg håndtere alle aspekter av din netthandel, fra markedsføring og innholdsstyring til logistikk og ordre.

Magento brukes til netthandel av ulike størrelser og i alle bransjer, både B2B og B2C. Plattformen er tilgjengelig enten som Magento Commerce, en alt-i-ett-løsning for mellomstore og store selskaper, eller som en Open Source-versjon der Magents kraftfulle plattform leveres til en rimelig pris.

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.