Butikkeier som måler opp tøystoff til produksjon av nytt produkt

Magento nettbutikk

Vi bygger netthandel på den ledende Magento-plattformen fra Adobe. Den gir alle typer bedrifter – i alle størrelser – mulighet til å gi kjøpsopplevelser i verdensklasse.

Kontakt oss om Magento

Ledende netthandelsplattform

Ikke bare er Magento populært, men også anerkjent som Leader av Gartners Magic Quadrant og Forresters B2C- og B2B-rapporter.

Åpen plattform

I stedet for å lukke og gjemme koden sin, er Magento åpent, noe som betyr raskere vei til ny, lønnsom innovasjon – fra et globalt utviklermiljø. 

Rikt økosystem

Magento har et enormt, aktivt partnernettverk for både løsninger og teknologi. Dette gir umiddelbar tilgang til tilleggsmoduler og ypperste sikkerhet.

Kundeopplevelser først

Når "alle" selger på nett, handler det å servere de beste opplevelsene. Magento handler om å være åpen, smidig og innovativ; kundens forventninger trenger ikke å vente på å bli innfridd. 

Vi mener Magento gir alle forutsetninger for å bygge lojale kundebaser og ta steget inn i nye områder. Dette gjøres gjennom gode innholdsverktøy og fleksibilitet som muligjør utvidelse av marked, lokasjoner og katalog. 

Gjennom det utvidede økosystemet har ikke bare Magento utallige tilleggsmoduler (vi har selv en god del!), men også et høyt tempo på utviklingen av plattformen i seg selv. Dette sikrer stabilitet og sikkerhet samtidig som ny, spennende funksjonalitet – tilgjengelig i selve Magento. 

Klikk & hent ville ikke blitt til, hadde det ikke vært for at Visma Digital Commerce ledet utviklingen i tett samarbeid med vår tverrfaglige gruppe for å få løsningen raskt på beina. Responsen har vært enorm. Klikk & hent har hatt en økning på 348 % etter løsningen ble lansert.

Hege Gåsdal Ecommerce Manager i Europris

Magento Commerce vs. Open Source

Hver bedrift er seg selv, noe som betyr at en netthandelsplattform fort må tilfredsstille en enorm variasjon av størrelser, krav og ønsker. Derfor finnes det i realitet to plattformer man må velge mellom: Magento Commerce, en lisensbasert løsning pakket med kraftfull funksjonalitet rett ut av boksen, og Magento Open Source, gratisversjonen som dekker grunnleggende behov, ofte avhengig av tillegg fra Magentos marketplace eller den valgte leverandøren.

Veldig mange hensyn må tas i valg av Magento-plattform. Vi har kunder som nyter godt av Magento Open Source (og unngår begrensningene med våre eller andre tilleggsmoduler) og kunder som ikke kunne være foruten enkelte deler av Magento Commerces funksjonalitet og ekstra støtte. 

Ta kontakt, helt uforpliktende, så finner vi ut hvilken plattform som passer deres behov.

Få hjelp til valget

Integrasjoner og tilleggstjenester

Ikke alt kan løses med Magento, Akeneo og Amazon alene. For alt annet har vi partnere med løsningene vi trenger. Her er noen av dem:

Logoen til Nosto

Logoen til Algolia

Logoen til Emarsys

Visma Digital Commerce – offisiell Magento-partner

Møbelringens logo

Europris' logo

Friluftsmagasinet AS' logo

Mymuses logo

Visma Digital Commerce er en av våre aller viktigste samarbeidspartnere. De bidrar til at Get Inspired hele tiden kan være i front når det gjelder netthandel. Sammen med Visma Digital Commerce har vi en velfungerende nettbutikk som hele tiden er under utvikling.

Sindre Landvåg Daglig leder i Get Inspired
Emblemene til flere sertifiseringer fra Magento, med en stor Magneto-partnerlogo i midten

Product Information Management med Akeneo

Dette er en løsning for deg som ønsker full og enkel kontroll over din produktinformasjon. 

Om Akeneo PIM