Butikkeier som måler opp tøystoff til produksjon av nytt produkt

Nettbutikk med Adobe Commerce

Vi leverer netthandel bygget på Adobe Commerce (tidl. Magento). Den gir alle typer bedrifter – i alle størrelser – mulighet til å gi kjøpsopplevelser i verdensklasse.

Kontakt oss om Adobe Commerce

Ledende netthandelsplattform

Ikke bare er Adobe Commerce populært, men også anerkjent som Leader av Gartners Magic Quadrant og Forresters B2C- og B2B-rapporter.

Åpen plattform

I stedet for å lukke og gjemme koden sin, er Adobe Commerce åpent, noe som betyr raskere vei til ny, lønnsom innovasjon – fra et globalt utviklermiljø. 

Rikt økosystem

Adobe Commerce har et enormt, aktivt partnernettverk for både løsninger og teknologi. Dette gir umiddelbar tilgang til tilleggsmoduler og ypperste sikkerhet.

Kundeopplevelser først

Når "alle" selger på nett, handler det å servere de beste opplevelsene. Adobe Commerce handler om å være åpen, smidig og innovativ; kundens forventninger trenger ikke å vente på å bli innfridd. 

Vi mener Adobe Commerce gir alle forutsetninger for å bygge lojale kundebaser og ta steget inn i nye områder. Dette gjøres gjennom gode innholdsverktøy og fleksibilitet som muligjør utvidelse av marked, lokasjoner og katalog. 

Gjennom det utvidede økosystemet har ikke bare Adobe Commerce utallige tilleggsmoduler (vi har selv en god del!), men også et høyt tempo på utviklingen av plattformen i seg selv. Dette sikrer stabilitet og sikkerhet samtidig som ny, spennende funksjonalitet – tilgjengelig i Adobe Commerce. 

Klikk & hent ville ikke blitt til, hadde det ikke vært for at Visma Digital Commerce ledet utviklingen i tett samarbeid med vår tverrfaglige gruppe for å få løsningen raskt på beina. Responsen har vært enorm. Klikk & hent har hatt en økning på 348 % etter løsningen ble lansert.

Hege Gåsdal Ecommerce Manager i Europris

Adobe Commerce vs. Magento Open Source

Hver bedrift er seg selv, noe som betyr at en netthandelsplattform fort må tilfredsstille en enorm variasjon av størrelser, krav og ønsker. Derfor finnes det i realitet to plattformer man må velge mellom: Adobe Commerce, en lisensbasert løsning pakket med kraftfull funksjonalitet rett ut av boksen, og Magento Open Source, gratisversjonen som dekker noen få behov, ofte avhengig av tillegg fra Magentos marketplace, den valgte leverandøren eller egne systemer. 

Veldig mange hensyn må tas i valg av Magento-plattform. Vi har kunder som nyter godt av Magento Open Source (og unngår begrensningene med våre eller andre tilleggsmoduler) og kunder som ikke kunne være foruten enkelte deler av Adobe Commerces funksjonalitet og ekstra støtte. 

Ta kontakt, helt uforpliktende, så finner vi ut hvilken plattform som passer deres behov.

Få hjelp til valget

Integrasjoner og tilleggstjenester

Ikke alt kan løses med Magento, Akeneo og Amazon alene. For alt annet har vi partnere med løsningene vi trenger. Her er noen av dem:

Logoen til Nosto

Logoen til Algolia

Logoen til Emarsys

Visma Digital Commerce – offisiell Magento-partner

Møbelringens logo

Europris' logo

Friluftsmagasinet AS' logo

Mymuses logo

Emblemene til flere sertifiseringer fra Magento, med en stor Magneto-partnerlogo i midten

Product Information Management med Akeneo

Dette er en løsning for deg som ønsker full og enkel kontroll over din produktinformasjon. 

Om Akeneo PIM