Med en eller to ukers mellomrom sender vi i Visma Digital Commerce ut nyhetsbrev til abonnentene våre. Dette inneholder primært artikler fra bloggen som er aktuelle for folk som driver med netthandel, krydret med annet innhold fra Visma sine sider. Det blir også sendt ut ekstraordinære påminnelser i forkant av webinarer og andre arrangementer.

Meld deg på under og vær hakket mer oppdatert på det som rører seg, lær et triks eller to, og få litt inspirasjon til hva neste punkt på sjekklisten kan være. 

Du melder deg ganske enkelt av igjen av å trykke på lenken i nyhetsbrevet. 

Sees i innboksen!

PS: Og er du allerede abonnent, kan du i stedet se de siste sakene under netthandel på bloggen lenger ned.

 

Siste fra bloggen

Kvinne viser videokonferansen mann som skriver på post-it-lapper, under en kreativ økt sammen

Dette betyr Adobe Commerce 2.4.4 for deg

Netthandel

Neste steg for din netthandel og omnikanal er her. Med den kommer bedre ytelse, sikkerhet og en rekke forbedringer, samt lovnaden om raskere innovasjon, bedre smidighet og økt fleksibilitet i fremtiden.

Sirkusaktig grafikk med "Summit" i store, hvite bokstaver på rød bakgrunn

Reiseguide til Adobe Summit

Netthandel

Hva, når, hvorfor? Programmet til Adobes store konferanse har over 200 poster. Vi har laget hendige jukselister for lederne, utviklerne og markedsførerne.

Arm med smartklokke legges ned på bankterminal for kontaktløs betaling.

Black Friday 2021 – slik gikk det

Netthandel

Mye skal på plass for å møte kundenes forventninger, også når trafikken topper seg i årets travleste salgsperiode. Her deler vi hvordan det gikk for oss og våre kunder.