Med rundt to ukers mellomrom sender vi i Visma Digital Commerce ut nyhetsbrev til abonnentene våre. Meld deg på under og vær hakket mer oppdatert på det som rører seg, lær et triks eller to, og få litt inspirasjon til hva neste punkt på sjekklisten kan være. 

Du melder deg ganske enkelt av igjen av å trykke på lenken i nyhetsbrevet. 

Sees i innboksen!

PS: Og er du allerede abonnent, kan du i stedet se de siste sakene under netthandel på bloggen lenger ned.

 

Visma Digital Commerce får nye eiere

Divisjonen vår, Custom Solutions, er kjøpt opp av CVC Capital Partners, et av verdens største aksjefond. Vi har i løpet av de siste årene blitt et av de største IT-konsulentselskapene i Norden. Nå blir divisjonen et startup (med 2 000 ansatte!), med nytt navn og spisset fokus på det å hjelpe våre 8 000 kunder finne de riktige valgene.

I nyhetsbrevet fremover vil du kunne følge med på reisen vår til å bli det nye selskapet. Vi gleder oss! 

 

Siste fra bloggen

Munter stemning, men med stor spenning, i møterommet når en dresskledd kvinne drar ut en Jenga-brikke som får tårnet til å falle

Hvordan prioritere riktig i prosjekter

Forretningsdrift

Prioritering er vanskelig, men ikke umulig. Her er noen praktiske metoder for å forstå hva som er viktig for dere og hvilke valg som er smarte akkurat nå.

Jente, sittende i sofa, som surfer på mobilen sin.

PWA – hva er det og hvorfor vil vi ha det?

Netthandel

Progressive Web Apps (PWA) er nettbaserte applikasjoner som får superkrefter fra moderne API-er. Litt forenklet sagt er det nettsider, men som ligner veldig på appene du har på mobilen.

Langhåret mann i turklær, med sekk over ryggen, lener seg til sykkelen sin i København mens han surfer på mobilen sin

Hva er omnikanal?

Netthandel

Omnikanal er en strategi om å tilby kunder en sømløs, helhetlig opplevelse uavhengig av hvor, når og hvilken kanal de møter dere på.

5 måter PIM hjelper flytting til ny plattform

Forretningsdrift

Å flytte nettbutikken til en ny digital infrastruktur er ikke bare bare. Med systemer som lar deg ta grep om katalogen din, får du med deg alt du trenger samtidig som du rydder i produktdataen.

Kvinne viser videokonferansen mann som skriver på post-it-lapper, under en kreativ økt sammen

Dette betyr Adobe Commerce 2.4.4 for deg

Netthandel

Neste steg for din netthandel og omnikanal er her. Med den kommer bedre ytelse, sikkerhet og en rekke forbedringer, samt lovnaden om raskere innovasjon, bedre smidighet og økt fleksibilitet i fremtiden.