Laptop slått opp på en Magento-nettbutikk

Netthandel

Uansett størrelse eller behov, finner du solide løsninger for din nettbutikk. Finn selskapet som passer deg best under.

Visma Digital Commerce

For mellomstore og store bedrifter

Vi bygger netthandel basert på Magento, Akeneo PIM og Amazon Web Services for nordiske forhold, som muliggjør moderne kundeopplevelser. Med 500+ lanserte løsninger er vi en sikker partner for større nettbutikker – og de med ambisjon om å bli det.

Les mer om Visma Digital Commerce

 

Mystore

For små og mellomstore bedrifter

Mystore.no er Norges største plattformleverandør innen e-handelsbransjen. Vi har alt du trenger for å selge dine varer i alle kanaler enten du er stor eller liten. Du kommer raskt i gang med nettbutikk og datakasse til fysisk butikk. Har du allerede nettbutikk et annet sted hjelper vi deg gjerne med flyttejobben.

Les mer om Mystore.no

 

Visma Webshop

For nye og små bedrifter

Visma Webshop er en brukervennlig og rimelig nettbutikkløsning som har alt du trenger for å sette opp en moderne nettside og nettbutikk. Det er så enkelt at du ikke trenger noen forhåndskunnskaper, og du er i gang i løpet av minutter. Start nettbutikk og selg varene dine på nett. Så enkelt at hvem som helst klarer det. 

Les mer om Visma Webshop 

Fra Visma-bloggen

Øyvind Larsen i Visma. Foto: Andreas Kleiberg/Hest Agentur

Forstår bedriftene hvilken game-changer dette er?

Business Intelligence

«Et ERP-system uten gode integrasjonsmuligheter er omtrent like verdifullt som en PC uten mulighet til å koble seg på internett», sier Øyvind Larsen, adm.dir. i Visma Software.

Les innlegget
Diagram med kilder til produktdata på den ene siden og medier som trenger den på den andre, med Akeneo som bindeledd mellom dem

5 måter PIM hjelper migrering til Magento 2

Forretningsdrift

Å bytte netthandelsplattform er ikke bare bare. Ved å bruke Akeneo PIM, hjelper vi kunder fra Magento 1 til Magento 2.

Les innlegget
Person som ser på hagemøbler i nettbutikken til Europris.no

Ny Klikk & hent – levert på rekordtid

Forretningsdrift

Tillit og samarbeid er nøkkelen for et høyt utviklingstempo, også når retningen snus. Det lot oss digitalisere nesten 300 butikker, med en moderne klikk-og-hent-løsning. Med dette fikk Europris unna sesongvarene for påska, ingen permitteringer og en økning på 348 % for deres Klikk & hent.

Les innlegget