Oversikt over netthandelen

Netthandel

Eksperter på netthandel - løsninger for små og store virksomheter

Våre løsninger for netthandel

Etterspørselen etter netthandelsløsninger og relaterte tjenester øker kraftig både i Norge og i Europa. Visma styrker satsingen på netthandelsløsninger og gir kunder et bredt utvalg av tjenester. Uansett om du ønsker å lage en nettbutikk på egen hånd eller har behov for en netthandelsløsning med mer avanserte funksjoner, har vi løsninger som passer for deg.

Velg netthandelsleverandør fra Visma

 

For nye og små bedrifter: Visma Webshop - kom i gang på 1-2-3

Visma Webshop er en brukervennlig og rimelig nettbutikkløsning som har alt du trenger for å sette opp en moderne nettside og nettbutikk. Det er så enkelt at du ikke trenger noen forhåndskunnskaper, og du er i gang i løpet av minutter. Start nettbutikk og selg varene dine på nett. Så enkelt at hvem som helst klarer det. 

Les mer om Visma Webshop 

 

For små og mellomstore bedrifter: Mystore - gjør handel enklere

Mystore.no er Norges største plattformleverandør innen e-handelsbransjen. Vi har alt du trenger for å selge dine varer i alle kanaler enten du er stor eller liten. Du kommer raskt i gang med nettbutikk og datakasse til fysisk butikk. Har du allerede nettbutikk et annet sted hjelper vi deg gjerne med flyttejobben.

Les mer om Mystore.no

 

For mellomstore og store bedrifter: Visma Digital Commerce - Nordens ledende Magento-leverandør

Visma Digital Commerce er Norges ledende totalleverandør av netthandel basert på Magento. Vi leverer rådgivning, utvikling, design og UX, full drift og support av Magento-nettbutikker i Norge, Sverige, Danmark og mer. Visma Digital Commerce som tar seg av alle dine netthandelsbehov, en sparringspartner som alltid jobber for å gjøre deg best på digital handel. En av våre mange prisvinnende kunder er for eksempel getinspired.no som også i år vant "Årets Nettbutikk"!

Les mer om Visma Digital Commerce

Noen av våre referanser

Siste nytt fra butikkeier.no

Butikkeier.no er stedet der vi  publiserer nyheter, artikler, meninger og gode råd sammen med samarbeidspartnere.

Se de siste artiklene