360° parking

Digitale parkeringstillatelser, ANPR kameraregistrering av kjøretøy og parkeringskontroll.

Digitaliser hele parkeringsoperasjonen

Markedsledende SaaS-systemer for digitale parkeringstillatelser, ANPR kameraregistrering av kjøretøy samt parkeringskontroll.

Vi har nærmere 20 års erfaring og i daglig bruk av nærmere 200 parkeringsoperatører i Nord-Europa. Egne moduler i hvert system gir deg muligheten til å vokse sammen med dine kunder.

Hexagon_circle 500.png

Parkeringstillatelser.png

Digitale parkeringstillatelser

Systemet Digital Permit Solution gir både parkeringsoperatører og samarbeidspartnere muligheten til utstede og administrere alle typer digitale tillatelser. Systemet er også tett integrert med AutoPark for anlegg med kameraregistrering av kjennemerker.

Mer om digitale parkeringstillatelser

Parkeringskontroll.png

Parkeringskontroll

Enten du er en global parkeringsoperatør med virksomhet i mange land eller en mindre lokal aktør: vårt kontrollsystem dekker alle nåværende og fremtidige behov med kraftige moduler som blant annet kjøretøymontert kamerakontroll.

Mer om parkeringskontroll

Autopark-Hex.png

ANPR kameraregistering

AutoPark for kameraregistrering av kjøretøy forenkler drift og regulering av parkeringsplasser og bomveier. Automatisk gjenkjenning av skilt på kjøretøy ved inn- og utkjøring gjør besøkene bekymringsfri for alle brukere, og betaling kan gjøres fleksibelt både på automat, med mobilen, på web eller med faktura.

Mer om ANPR kameraregistrering

Vil du se mer? Eller ønsker du en uforpliktende demo?

Ikke nøl med å ta kontakt.

Chat - Statement blue.png