Kanskje verdens enkleste håndtering av
reiseregning og utlegg

 
.

En digital og automatisert løsning

Visma.net Expense er vår løsning for føring av reiseregning og utlegg. Du får en digital og automatisert løsning som gjør at du kan kaste krøllete papirkvitteringer og kompliserte utleggsskjemaer. Alt du trenger er tilgjengelig på nett, og alle relevante data sendes automatisk inn i det nettbaserte lønnssystemet. Leder godkjenner reiseregninger og utlegg enkelt på PC eller mobil.

Lover og regler

Lover og regler

Løsningen er alltid løpende oppdatert på regler og satser, og beregner disse automatisk for deg. Det betyr at du alltid jobber i tråd med gjeldende regelverk.

kjøring og gps

Kjøring og GPS

Løsningen har integrasjon mot GPS-løsninger som logger kjørelengde, kjørerute, og bompengeutgifter.

kobling til kredittkort

Kobling til kredittkort

Integrasjon med kredittkortleverandører gjør at du kan hente dine transaksjoner direkte inn i løsningen.

Omregning av valuta

Løsningen sørger for automatisk omregning av utenlandsk valuta, med valutakursen for den aktuelle dagen som kvitteringen viser.


Hvordan fungerer løsningen?



 

1.

Du tar bilde av kvitteringen med appen Visma Attach. Appen foreslår dato, valuta og beløp. Du legger til beskrivelse og registrerer kvitteringen.

2.

Du åpner appen Visma Employee og bekrefter din reiseregning eller utlegg. Deretter sender du den videre til godkjenning.

3.

Leder blir varslet og kan godkjenne utgiften på PC eller mobil. Trenger den å godkjennes av flere ledd, er det enkelt for leder å sende den videre.

Bruker du lønnssystem fra Visma?

Bruker du enten Visma Lønn, Huldt & Lillevik Lønn eller Visma Enterprise HRM, kan Visma.net Expense selvfølgelig integreres med systemet ditt.



Vil du ha alt du trenger å vite – i ett dokument?

Last ned Visma.net Expense produktark




Ønsker du en uforpliktende gjennomgang av løsningen, kan du kontakte oss her.

Vi trenger ditt samtykke.