Lønn i skyen er for alle

De gamle lønnssystemene er på vei ut, men heldigvis er lønn i skyen for alle. Å ha et skybasert lønnssystem betyr mindre manuelle prosesser, avvikshåndtering istedenfor punching og til enhver tid oppdaterte lover og regler i systemet.
 

Les mer om Visma.net Payroll her!

Brukervennlig og effektiviserende funksjonalitet

Huldt & Lillevik Lønn er et solid og pålitelig lønnssystem, som i ulike varianter har vært benyttet av titusener av norske bedrifter gjennom over 35 år. Funksjonaliteten i systemet effektiviserer ikke bare jobbhverdagen til profesjonelle brukere, men også din bedrift som helhet. Vi leverer Huldt & Lillevik Lønn som cloud-løsning, med full tilgang til systemet på nett, uansett hvor du er. Vi tar hånd om drifting og vedlikehold. Du slipper å tenke på nedlastinger, oppgraderinger, sikkerhetskopier og intern IT-kompetanse. Huldt & Lillevik Lønn er fortrinnsvis rettet mot bedrifter med 15-20 ansatte og oppover. Ser du etter et nytt lønnssystem, er vår anbefalte løsning nettbaserte Visma.net Payroll

  • Utviklet for brukervennlighet, effektivitet og trygghet 
  • Nettbaserte løsninger og apper som forenkler alle ansattes hverdag
  • Skreddersydd for norske bedrifter og norske forhold 

Hvorfor velge Huldt og Lillevik Lønn?

Huldt & Lillevik Lønn har dyp funksjonalitet som er utviklet og finjustert gjennom mange år, samtidig som vi ligger i front på nye og effektiviserende løsninger. Under ser du noen av grunnene til at Huldt & Lillevik Lønn i dag har 5 500 kunder over hele landet, som Norges største lønnssystem.

 

Brukeren i sentrum

Huldt & Lillevik Lønn er utviklet med brukeren i sentrum. Systemet er enkelt og effektivt å jobbe i, samtidig som det har bred funksjonalitet.

Automatisering

Spar tid og penger. Erstatt punching og manuelle skjemaer med automatiserte prosesser og avvikshåndtering.

Rapportering til myndighetene

Tilrettelagt for enkel og automatisert rapportering til det offentlige, i henhold til lover og regler. Full integrasjon mot Altinn.

Full kontroll på tallene

Se historikk og hent ut rapporter etter behov. Inkludert mer enn 150 standardrapporter.

Kurs, kompetanse og eksperthjelp

Få tilgang til kurs, kompetanse, oppslagsverk og eksperthjelp når du trenger det. På både systemet og lønnsfaget. 

Skreddersydd for norske forhold

Velg et lønnssystem som er bygget for norske forhold. Med Huldt & Lillevik Lønn får du et lønnssystem som ivaretar alle norske særtrekk knyttet til lover, regler og rapporteringskrav. For deg og din bedrift betyr det at funksjonaliteten og arbeidsflyten i systemet er logisk og intuitiv for alle brukere, fra A til Å. 

Integrasjon med andre systemer

Unngå dobbeltføringer og feilregistreringer. Huldt & Lillevik Lønn har gode integrasjonsmuligheter, og kan integreres med det aller fleste regnskapssystemer og timeregistreringsløsninger. Få lønnskostnadene inn i regnskapssystemet, og hent registrerte timer inn i Huldt & Lillevik Lønn. 

Juridiske og faglige oppslagsverk

Sørg for at lønn- og HR-ansvarlige i din bedrift alltid har informasjonen de behøver lett tilgjengelig. Som del av Huldt & Lillevik Lønn får du tilgang til våre oppslagsverk på nett, hvor du finner svar om regelverket for lønn- og personalarbeid. Vi sørger for at informasjonen alltid er oppdatert.

Leveranse, support og pakker/priser for Huldt & Lillevik Lønn

Vi leverer Huldt & Lillevik Lønn som en skybasert løsning driftet og supportet av Visma. Det betyr at du er sikret rådgivningen, oppfølgingen og supporten du trenger. Vi har erfarne konsulenter og spesialister på våre lønn- og HR-løsninger, som sørger for at du får bistand fra et solid støtteapparat både før, under og etter utrulling av løsningen. Huldt & Lillevik Lønn får du på abonnement, med full fleksibilitet og valgfrihet. 

La oss snakke om dine muligheter med Huldt og Lillevik Lønn i skyen

Ønsker du en demonstrasjon av løsningen, lurer du på noe om løsningen eller har du andre spørsmål?
Vi trenger ditt samtykke.