Visma lanserer et nytt online lønnssystem

Et brukervennlig og profesjonelt lønnssystem, for mindre bedrifter, som dine ansatte vil elske. Hold deg oppdatert med en løsning som forenkler alle interne lønnsprosesser. Si farvel til papirarbeid, få oversikt og ta kontroll med et system som du har tilgang til på alle enheter- når du ønsker det.

Før lønn selv eller i samarbeid med din regnskapsfører. Gi alle ansatte brukervennlige verktøy. Med et online lønnssystem kan du bruke din tid på det du er best til.

Online
lønnssystem som tar
jobben for deg


Alltid oppdatert på lover og regler.

Gi dine
ansatte smarte
verktøy


Sørg for korrekt lønnsutbetaling til dine ansatte hver gang. Si farvel til papirarbeid og administrasjon, og gi dine ansatte et verktøy som er lett å bruke og lett å like.

Spar tid
med forenklede
prosesser


En brukervennlig og profesjonell løsning for ledere og medarbeidere. Jobb smartere, bruke mindre tid på lønnsprosessene og ha full kontroll.

Lønn har aldri vært lettere

  • Fravær
  • Timeregistrering
  • Utlegg
  • Lønn
  • Bankintegrasjon
  • Integrert med Altinn

Ansatte søker om ferie og registrerer sykefravær på nett og mobil. Ledere godkjenner forespørsler når som helst og hvor som helst. Hold styr på den ferien du har igjen, og få oversikt over alt fravær.

Jobber du timebasert? Oppdater timene på mobilen. Overtid? Oppdater timene fra skrivebordet. Alle relevante data sendes automatisk inn i lønnssystemet.

Føring og godkjenning av utlegg og reiseregninger har aldri vært enklere. Send inn utlegget så snart betalingen er fullført ved å ta et bilde av kvitteringen med mobilen.

Få full kontroll over de ansattes utgifter, fravær og ferie med en løsning som du har tilgang til hele døgnet. Sørg for korrekt utbetaling av lønn hver gang.

Når lønnsprosessen er fullført, sendes det automatisk melding til banken for utbetaling.

Løsningen sender automatisk A-melding
direkte til Altinn når du kjører lønn.

Registrer deg her for å få siste nytt på Vismas nye lønnsløsning for mindre bedrifter samt lønnstrendene i 2017Bli med på webinar og få et detaljert innblikk i vårt nyeste, online lønnssystem. Velkommen!Med et online lønnssystem kan du bruke din tid på det du er best til.