Lønnssystem

Uansett bransje eller størrelse på virksomheten din, har vi lønnssystemet du trenger.

Effektive lønnssystemer

Et effektivt lønnssystem forenkler prosessene i virksomheten din. Med Visma Lønn kan du enkelt kjøre lønn, sende A-meldinger og se historiske data. For store selskaper med mye ressursplanlegging og flere tariffavtaler er Visma Enterprise HRM et godt valg, mens for små bedrifter er Visma Avendo Lønn et godt valg.

Våre lønnssystemer

Lønnsprogram for småbedrifter

Visma Avendo Lønn er et fleksibelt og brukervennlig lønnsprogram tilpasset småbedrifter.

 • Elektronisk rapportering
 • Gjør lønnsregistreringen mer effektiv
 • Holder orden på fravær
Fra kr 199,-
 

Lønnssystem

Visma Lønn er et lønnssystem for bedrifter i alle størrelser og bransjer.

 • Brukervennlig med mange muligheter
 • Effektivt med automatiserte rutiner
 • Selvbetjening på nett

For bedrifter med alle typer behov.

Lønns- og personalsystem

Visma Enterprise HRM er et lønns- og personalsystem for større virksomheter (+200 ansatte).

 • Effektiviserer arbeidsprosesser
 • Selvbetjening på nett
 • Turnus- og vikarordninger
For virksomheter med litt mer avanserte behov.

Lansering av nytt online lønnssystem

Et lønnssystem for mindre bedrifter der ansatte gjør jobben selv. De registrerer utgiftene sine, har oversikt over ferie og sykedager, og får lønnsslippen - alt på mobil. Lederne godkjenner utgiftene via mobil.

Det nye online lønnssystemet gir bedriften flere fordeler:

 • Beregner fast lønn automatisk
 •  Integrasjon med A-melding og Altinn
 • Automatiske betalinger til banker


Reiseregninger – enkelt og greit

Uansett hvilke av lønnssystemene som passer for din virksomhet kan du bruke vår tjeneste Visma.net Expense. Det gjør utfylling av reiseregninger og utleggsrefusjon til en lek. Med Visma.net Expense tar du enkelt bilde av kvitteringer med mobil og lagrer elektronisk. Du kobler kredittkort opp mot løsningen og ved hjelp av apper kan du avlese bilkjøringen din og laste opp bilder av kvitteringer.

En reise skal være enkel, både for den som er på farta og for den som skal håndtere utgiftene. Med tjenesten kan du fylle ut reiseregningen når og hvor det måtte passe. På nettbrett, PC eller Mac – på hytta, hjemme eller på jobben.

Les mer om tjenesten for reiseregninger

Lurer du på noe?

Fyll ut skjemaet under og la oss hjelpe deg i valg av riktig lønnssystem.

 

 

 

Hvorfor velge Visma?

Systemene

Våre løsninger er robuste og moderne og innehar funksjonalitet som dekker de fleste prosesser innenfor lønn og HR. Mange av våre kunder har valgt våre lønnssystemer fordi de ønsker å flytte flere arbeidsprosesser ut til den enkelte ansatte og ledere ved hjelp av selvbetjening. Med Visma har du alltid full oversikt, oppdaterte tall og lett tilgang på historiske data. Det er viktig for våre kunder.

Trygghet

At vi er et stort selskap med mange ulike løsninger gjør det trygt å velge et av våre lønnssystem. Du vet du finner oss her i morgen også. Skulle behovet ditt endre seg, enten ved at du ønsker et annet lønnssystem eller får mer komplekse behov, så kan vi hjelpe deg da også.

Teknologi

Vår ekspertise er å effektivisere virksomheter. Det gjør vi ved å levere produkter og tjenester som effektiviserer våre kunders hverdag. Derfor er fokus på teknologi så viktig for oss. Vi skal alltid kunne tilby våre kunder de siste teknologiløsningene - også innen lønnssystemer. Det tjener våre kunder på.

Lyst å vite mer om Visma og lønn? Du finner en oversikt over våre løsninger innen lønn og HR her.