Din handlekurv (0)

Pris per deltaker

Årsoppgjøret 2019 med Visma Finale - Online

Start årsoppgjøret sammen med oss på kurset "Årsoppgjøret 2019 med Visma Finale"

 • Næringsoppgave 5 vil være en utfordring for noen - hvilken næringsoppgave skal du velge? 
 • Innberetning av grunnlagsdata og aksjonærregisteroppgaver 
 • Nyheter i skatteregler og årets skatteskjema

Kurset tar for seg nyheter i Visma Finale-produktene, nye regnskaps- og skatteregler, nye forskrifter, anbefalinger og standarder, aktuelle regnskaps- og skattespørsmål og endringer i årets ligningsskjemaer.

Årsoppgjøret 2019 med Visma Finale, passer for alle brukere av Visma Finale som ønsker en ajourføring av årets endringer både faglig og programmessig.  For å få best utbytte av kurset bør du være en erfaren bruker av programmet. Vi anbefaler kurset "Visma Finale Brukerkurs" i forkant av dette kurset, for de som ikke har kjennskap til programmet og dets funksjoner.

Delta på dette online kurset fra din arbeidsplass, eller delta på kurset i Oslo, eller Trondheim. Kurset varer fra kl. 09.00-15.30.

Møt våre erfarne og kunnskapsrike kursledere

Hermod Gundersen, fagsjef og utvikler for Finale produkter, er opprinnelig revisor og har jobbet i 19 år med utvikling av Visma Finale produkter. Hermod brenner for å automatisere regnskapsavslutningen og gjøre skatteskjema og avstemming helautomatisk.

Knut Lofsberg, produktsjef, rådgiver og kursleder med fagansvar for Visma Finale (årsoppgjør, avstemming, skatt). Knut har over 30 års erfaring med årsoppgjør og skattpapirer, og har sterkt engasjement for og er bidragsyter til økt kunnskap om viktighet av korrekte skattepapirer for norske bedrifter. 

Etterutdanning for regnskapsfører og revisor

Visma Software AS har vurdert kurset til å gi følgende etterutdanning:

Finansregnskap/Regnskap: 3 timer
Skatterett: 3 timer
Bokføring/Annet: 1 time

 

 • Innberetning av grunnlagsdata og  aksjonærregisteroppgaven
 • RF-1368 Næringsoppgave 5
 • Endringer i skatteregler
 • Endringer i skattepapirer
 • Andre lovendringer
 • Endringer i programfunksjoner i Visma Finale Årsoppgjør
 • Formuesrabatt i Visma Finale Skatt
 • Visma Boardroom
 • Avstemmingsfunksjoner

For deltagelse online

Du følger kurset fra din arbeidsplass - du trenger kun egen PC og tilgang til internett. Du vil motta en lenke med tilgang til sendingen i forkant og en SMS med passord kl. 08.55, rett før sending. Sendingen er et opptak fra 14. januar 2020. Det vil være muligheter for å sende inn spørsmål som blir besvart senest innen 2 arbeidsdager.

Kursprisen inkluderer elektronisk dokumentasjon. Etter gjennomført kurs mottar du kursbevis og blir bedt om å gi din evaluering av kurset. Når du deltar online, mottar du et opptak av kurset i etterkant for repetisjon og oppslag. Du vil ha tilgang til opptaket i seks måneder.

Kurset passer for alle brukere av Visma Finale som ønsker en ajourføring av årets endringer, både faglig og programmessig.  Best utbytte av kurset vil du allikevel ha om du er erfaren bruker og kjenner programvaren. Derfor vil vi anbefale Visma Finale Brukerkurs i forkant for helt nye brukere.

Etterutdanning for regnskapsfører og revisor

Visma Software AS har vurdert kurset til å gi følgende etterutdanning:

Finansregnskap/Regnskap: 3 timer
Skatterett: 3 timer
Bokføring/Annet: 1 time

Sted og dato
Antall deltakere
Status Ledige plasser
Klokkeslett 09.00 - 15.30
Pris 4100