Din handlekurv (0)

Pris per deltaker

Regnskapsforum Vår 2020 Visma Business - Online

Fra manuelt til digitalt regnskap - med økt kunnskap

Regnskapsførere bruker fortsatt mye tid på manuelle prosesser. Bli med oss på et felles løft mot 2021 for å fjerne de unødige og ikke-verdiskapende manuelle oppgavene.

På Regnskapsforum ser vi på hvordan vi kan flytte tid og fokus fra manuelt arbeid til økt fokus på automatiserte arbeidsprosesser. 

På Regnskapsforum Vår 2020 får du demonstrert:

 • Autoverktøy, hvordan koble autoverktøy opp mot eksisterende regnskapsprogram, nyheter og gode rutiner 
 • Nyheter og tips og triks i siste versjon av Visma Business
 • BI Trender 2020 - Selvbetjent Analyse, er det faktisk mulig eller en urealistisk drøm?

Regnskapsforum Vår 2020 er for brukere av Visma Business. Regnskapsforum er nyttig både for deg som har tatt i bruk auto-produkter sammen med Visma Business og for deg som vurderer å gjøre det. Auto-produkter, er for eksempel Visma Document Center, Visma AutoInvoice, Visma AutoPay, og Visma AutoCollect.

Regnskapsforum blir fortløpende oppdatert med de viktigste nyhetene det siste året.

På konferansen møter du våre mest engasjerte og erfarne senior rådgivere som brenner for å dele det de kan om gode arbeidsprosesser, lover og regler, system og automatisering.

Delta Online

Delta i Oslo eller via online sendinger fra din arbeidsplass. Onlinekurset varer en dag fra kl 09:00-16:00. Du mottar lenke med tilgang i forkant og en SMS med passord senest 10 minutter før sendingen starter. Når du deltar online har du mulighet til å sende inn spørsmål, og du mottar i tillegg opptak av kurset for repetisjon og oppslag. Du vil ha tilgang til opptaket i seks måneder.

En tilgang til online kurs kan kun brukes av én person. Er dere flere i bedriften som ønsker å følge samme sending, må dette bestilles per ansatt. 

 • Dersom dere er flere enn en deltager bruk rabattkode OnlineF19 og få 40 % rabatt for deltager 2-5.
 • For flere enn 5 deltagere, be om pris ved å sende forespørsel til kurs@visma.com.

Etterutdanning

Visma Software har vurdert konferansen til følgene etterutdanning:

For regnskapsfører: 2 timer Bokføring, 2 timer Regnskapsførerregelverket og god regnskapsføringsskikk, 2 timer Andre fagområder
For revisor: 6 timer Andre fagområder

Kurset inngår i avtale om Kursabonnement.

 

 • Status - automatisering
  • Hvor er vi?
  • Hvor skal vi? 
 • Fra billagsmottak til betaling
  • Effektiv bilagshåndtering 
  • Håndtering av alle typer innkomne bilag 
  • Betalingshåndtering 
 • Ny funksjonalitet i Autoprodukter
  • Siste nytt om Autoprodukter og automatisering
  • Tips & triks
 • BI Trender 2020 - Hvordan automatisere og effektivisere analyse og rapportering
  • Masterdata og kontroll
  • Selvbetjent Analyse, er det mulig?
  • Trender fremover
 • Nyheter i siste versjon Visma Business 
  • Dypdykk i Visma Business
  • Tips & triks
  • Vi avdekker godt bevarte hemmeligheter

 

 

 

På Regnskapsforum blir du oppdatert på siste nytt om automatisering, i siste versjonen av Visma Business, samt i et relevant fagtema. Regnskapsforum er nyttig både for deg som har tatt i bruk auto-produkter sammen med Visma Business og for deg som vurderer å gjøre det. Auto-produkter, er for eksempel Visma Document Center, Visma AutoInvoice, Visma AutoPay, og Visma AutoCollect.

For deltagelse online

Du følger kurset fra din arbeidsplass - du trenger kun egen PC og tilgang til internett. Du vil motta en lenke med tilgang til sendingen i forkant og en SMS med passord senest 10 minutter før sendingen starter. Det vil være muligheter for å sende inn spørsmål som blir besvart senest innen to arbeidsdager.

Kursprisen inkluderer elektronisk kursdokumentasjon. Etter gjennomført kurs mottar du kursbevis og blir bedt om å gi din evaluering av kurset. Når du deltar online, mottar du et opptak av kurset i etterkant for repetisjon og oppslag. Du vil ha tilgang til opptaket i seks måneder.

Vi tar forbehold om endringer i programmet.

Kurset inngår i avtalen om Kursabonnement

Etterutdanning

Visma Software har vurdert konferansen til følgene etterutdanning:

For regnskapsfører: 2 timer Bokføring, 2 timer Regnskapsførerregelverket og god regnskapsføringsskikk, 2 timer Andre fagområder
For revisor: 6 timer Andre fagområder.

Forelesere

Kenneth Flaglien, regnskapsekspert, -rådgiver og seniorkonsulent. Kenneth har jobbet med Visma Business i over 10 år, var årets konsulent i 2015, og er nå leder for Vismas kompetanseteam for regnskapsbyråbransjen. Han brenner for å ta i bruk ny teknologi, å effektivisere og å hjelpe byråer til å finne gode arbeidsprosesser med nytt system.

Ronny Holen Aukrust, konsulent, rådgiver og kursholder i HRM-produkter. Ronny har arbeidet med programvare fra Visma i over 15 år. Han arbeider til daglig som rådgiver for våre profesjonelle brukere i regnskapsbyråer og konsulenter hos våre partnere. Han brenner for helhetlig og digital programbruk.

Richard Sjursen, rådgiver, kursholder og konsulent på ERP-systemer siden 2013, 12 år som regnskapsfører i regnskapsbyrå. Er ekspert i Visma Global, Visma Document Center, Visma Project Manager, Webfaktura,Visma.net tjenester til Visma Global og Visma Lønn. Brenner for automatisering.

Torstein Thorsen, rådgiver som har startet og bygget opp bWise, som ble en del av Visma i 2016. Jobber nå for flere av Vismakonsernets selskap for å sette BI og analyse på kartet, i en tid da kundene drukner i data og tørster på innsikt. Har teknologibakgrunn, og trives best med teknologi som støtter opp under forretningen og driften, da er Business Intelligence ideelt.

 

 

Sted og dato
Antall deltakere
Status Ledige plasser
Varighet 1 dager
Klokkeslett 09.00 - 16.00
Pris 3100
Adresse Web
Kurssted Åpne kart